Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат в онлайн магазин за Протеини Bulk Powders на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Протеини Bulk Powders »

Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат

Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат
средна оценка5.00от общо5гласа

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо.

Описание на продукта "Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат":

Най-добрия суроватъчен протеин: Суроватъчен протеин концентрат или Суроватъчен изолат да пия?

Суроватъчният протеин е един от най-популярните - още познат като спортна хранителна добавка. До колко добре обаче сте запознати с това как да изберете най-добрия? Можете да се научите с нашата суроватка 101.

От къде идва суроватката?

Прахообразният суроватъчен протеин, който ви предоставяме в торбички, всъщност започва живота си като мляко. Млякото съдържа два протеина: суроватка и казеин (като съотношението им е 20/80). Суроватката може да се отдели от казеина и това става по естествен път, когато в млекарницата се произвежда сирене. Щом става въпрос за произвеждане на Суроватъчен протеин на прах обаче нещата отиват много отвъд млякото и сиренето. Течността е отделена чрез филтриране, създавайки суроватъчен протеин, който впоследствие се изсушава. Полученият прах съдържа малко мазнини и въглехидрати (например лактоза) и много протеин (не забравяйте да проверите съотношението им, за да знаете за какво плащате).

За получаването на различните видове Суроватъчен протеин е необходима различна обработка. Именно поради това, Суроватъчният протеин е с ниско съдържание на лактоза (млечна захар), въглехидрати и мазнини, в сравнение със Суроватъчния концентрат.

Запознайте се с двата водещи суроватъчни протеина:

Двата най-популярни суроватъчни протеина са Суроватъчен концентрат (WPC) и Суроватъчен изолат (WPI). Кой е по-добре да изберете? Или можете да закупите и двата, и да ги използвате по различно време на деня? Нека разберем.

Суроватъчен концентрат:

Суроватъчният концентрат е най-общият и популярен вид суроватъчен протеин, които се добива при филтриране на млякото, след което бива изсушен. Обикновено съдържа около 80% протеин, малко количество мазнини и въглехидрати. Процентът на въглехидратите и мазнините не е висок, затова е идеален за приемане от хора на нормална диета, диета за натрупане на маса или при фаза на отказване.

  • Съдържание на една порция от 30гр. Суроватъчен протеин: 122 k, калции, 24.2 грама протеин, 2 гр. мазнини, 1.5 грама въглехидрати.
  • Ползи: високо съдържание на протеин, малко на въглехидрати и мазнини, добра усвояемост, солиден източник на амино киселини. Обикновено се предлага в много вариации от вкусове, а цената му е много ниска!
  • Най-добър за: попълване на вашите протеинови номера, след тренировъчно хранене, за добавяне към смутита или домапни шейкове, за увеличение на мускулната маса. 

Суроватъчен изолат:

Суроватъчният изолат е филтриран много повече, отколкото концентрата, благодарение на което по-голямо количество от мазнините и въглехидратите в него са били премахнати. Поради това има по-високо съдържание на протеин и се абсорбира по-бързо, отколкото суроватъчния концентрат. Тъй като е с изключително ниско съдържание на лактоза е подходящ за хора, които имат непоносимост към млечни продукти.

  • Съдържание на една порция Суроватъчен изолат 90% от 30 грама: 112 k, калции, 27 грама протеин, 0.3 грама мазнини, 0.6 грама въглехидрати. 
  • Ползи: С ниско съдържание на въглехидрати и мазнини, високо съдържание на протеин, минимално количество лактоза, усвоява се бързо.
  • Най-добър за: Хранене след треноровка; в случаите, когато имате нижда от протеин, който да се храносмила лесно, без наличие на мазнини, които да забавят абсорбацията. Имайте предвид, че Суроватъчния изолат извлича повече инсулин, отколкото суроватъчния концентрат! 

Има ли значение качеството на суроватъчния протеин?

Суроватъчният протеин е определян като "завършен протеин", съдържащ всичките 9 жизненоважни амино киселини (те са именно тези, които тялото ни има необходимост да си набави чрез храната). Но това не променя факта, че е от изключителна важност да си вземете висококачествен протеин. За щастие, напоследък, Суроватъчния концентрат и Суворватъчния изолат се предлагат на достъпни цени. Дори при по-малък бюджет, няма нужда да купувате протеини, които се разбиват трудно, имат ужасен вкус или пък съдържат непознати пълнители.

Потърсете такъв Суроватъчен протеин, който да има най-висок процент съдържание на протеин на порция (например като нашия Суроватъчен протеин със 80% протеин или пък Суроватъчен изолат с 97%). Също важно е да има минимално количество добавки и никакви ненужни пълнители.

Най-добрият протеин за вас е....

За щастие вече сте няколко стъпки по-близо до това да разберете от кой протеин се нуждаете - концентрат или изолат. Суроватъчният концентрат е най-популярната суроватка и често е определян като всеобхватен, тъй като доставя голям процент протеин на порция. В случай, че имате непоносимост към лактоза или търсите продукт, който да бъде възможно най-чист - някой от нашите Суроватъчни изолати е това, от което се нуждаете.


Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 0.00 BGN

Потребителски мнения за Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат

Производител на Протеини Bulk Powders:

Категория: Протеини Bulk Powders

Още снимки на Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат
Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолатНай-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на сряда 02 ноември, 2016.
Мнения и Ревюта за Най-добрия протеин-Суроватъчен концентрат или Суроватъчен изолат
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 18.205.56.183 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2022. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.114 s with 321 queries