Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели в онлайн магазин за Детектори на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Подслушватели » Детектори »

Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели

цена 59.00 лева
Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели":

Миниатюрен електронен уред, произведен и предназначен за дискретно радиочестотно сканиране с диапазон от 100MHz до 2.6GHz. 
Функции
Поради малките му размери и високата чувствителност е неизменен ежедневен помощник в противодействието ни срещу всякакви видове подслушвателни устройства - "бръмбар" и скрити малки камери, които излъчват информацията на определена фиксирана радиочестота до 2.6GHz. 
Засича и локализира:
Микрофони
Открива всички типове и видове безжични предавателни микрофони независимо в коя държава са произведени, фабрични или поръчкови /ТНТМ/ разработки, от която и да е служба използвани и работещи на каквито и да е честоти. Вече разбирате, че без никакъв проблем могат да бъдат засичани най-масово разпространените т.н. GSM бръмбари, които естествено работят на стандартните GSM обхвати от 869MHz до 2170MHz, според държавата и лиценза на оператора. 
Камери
Откриването на безжичните мини камери никога не е било толкова лесно до сега, защото те основно работят на масово изпозваните и само фабрично фиксираните работни честоти от 900MHz, 1.1GHz, 1.2GHz, 1.5GHz и 2.4-2.5GHz. В действителност могат да се намерят и такива работещи на по-високи честоти, но поради рядкото им и специфично производство и най-вече изключително високите им цени, тези устройства не са въобще популярни и разпространени и не би трябвало да будят някакви тревоги.

GPS проследяващи устройства
За кратко време установява и локализира  точно местонахождението на всички видове GPS предаватели, работещи на стандартните 1450-1600 MHz, без значение дали са обикновени за автомобили или самостоятелни модули за различни видове проследяване. 

WI-FI предаватели на 2.4GHz
Масовото навлизане на скрити IP камери, поради удобството им за он-лайн мониторинг, също вече не бива да притеснява никого.Чрез нашия МИНИ ДЕТЕКТОР ще можете да установите наличието на всякакви предаватели на безжичен интернет.

BLUETOOTH устройства
Засича активност на Синия зъб, дори и най-маломощната предавана от GSM апарат. Обикновено на неговата радиочестота от 2.4GHz са свързани слушалки, но така могат и различни видове микрофони и камери да извършват своя скрит мониторинг. Въпреки познатия малък обхват от 10м, свободно могат да се намерят мощни BLUETOOTH предаватели с над 100м излъчване.

ДРУГИ електронни устройства, свързани със специфични дейности напр. безжично подсказване между партньори в казина и игрални зали чрез ативиране на мини вибратори по телата им, микрослушалки, използвани на изпити и др.
ПРИЛОЖЕНИЯ
Проверка на банкомати за наличието на безжични мини камери, чрез които гледат вашите пароли.
Разберете дали около вас използва тайно GSM апарата си за тайни,  разговори или изпраща SMS-и. 
Масово използваните безжични скрити камери в хотелски стаи и общежития, в баните на басейни и обществени къпални, в тоалетните по заведенията, пробните в магазините или плажните съблекални вече няма да бъдат за вас никакъв проблем да ги откриете. Освен че ще защитите своята лична морална, интимна и сексуална неприкосновеност, така и ще можете да потърсите и получите овъзмездяване чрез финансови компенсации от страна на аморалните извършители.
В бизнеса наличието на подобно "умно" устройство е повече от задължително. Вече в тези времена на усилен промишлен шпионаж никой не е застрахован от скрито подслушване или видеофилмиране. Запазете своите търговски тайни и конфиденциална информация от очите и ушите на конкуренцията или недобросъвестни партньори, колеги и служители. 
 Съвременните техники за промишлен шпионаж позволяват много бързо и лесно да се монтират или подхвърлят разузнавателни устройства във вашите офиси, конферентни зали, производствени помещения или автомобилен парк. Профилактично  след  визита във вашата фирма на потенциално заподозрян посетител, задължително след това, трябва да "почистите" посещаваните от него места, поради възможноста да ви е "накичил" с някой друг бръмбар.
Съвсем нормално е на лични или корпоративни празници, колеги, партньори, та дори и конкуренцията да ви подарят или изпратят подаръци. Вие естествено ще ги приемете добронамерено последвано с изразените от вас искрени благодарности. Но по-удоволетворени и благодарни от това могат да останат вашите "доброжелатели", спокойни, че са успели да вкарат своя "троянски кон" във фирмата или дома ви. Отдавна технологиите са демонстрирали своите технически възможности, като са минимизирали размерите и увеличили обхватите на излъчване на множество електронни устройства, изпозвани целево за аудио и видео шпионаж.
Подаръци, подаръци...а дали са от сърце...и какво ли може да има в тях...

Невероятният интерес и вече по-достъпните цени на специалния шпионски софтуер за подслушване на GSM апарати провокира и улеснява все повече хора да го "подарят" на всекиго, от когото могат да извлекат нужната им ценна информация. Когато такава програма е инсталирана и е в работен режим, тя е напълно невидима и по никакъв традиционен начин не би ви подсказала, че някой ви слуша разговорите в реално време или чува през микрофона на GSM апарата ви всичко, което се говори около него. Но нашият МИНИ ДЕТЕКТОР ЗА СКРИТИ КАМЕРИ И БРЪМБАРИ и в този случай ще се намеси абсолютно безкомпромисно и убедително и за няколко секунди ще засече всяка една активност на подобна програма.

 Тествайте своите GSM апарати и на близки вас хора за силното им и вредно излъчване, които имат те. Много от тях, най-вече по-старите модели поддържат високи нива на радиация, която всеки усеща с познатото загряване на ухото при малко по-продължителен разговор. Характерното в този случай за тези "убийци на мозъчни клетки" е, че дори, когато са в покой без да се водят разговори по тях, скенерът улавя много по-силни радиационни излъчвания, отколкото на по-новите апарати. Това все пак е относително, защото и последния модел телефон от някоя азиатска марка може да ви изпържи много бързо мозъка, за разлика от някой по-стар, но марков модел. Така че опазете си здравето, като тествате чрез скенера множество модели и марки апарати, докато попаднете на такъв с почти нулево излъчване при покой.
Проверете микровълновата си фурна или друга техника, ползваща магнетронни елементи за изтичане на вредна и дори смъртоносна електромагнитна радиация.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
1.Сканираща радиочестота 100MHz-2600MHz 
2.Максималната дистанция на засичане е 10м, като точните разтояния основно зависят от мощноста на предавателите използвани от самите технически средства.
Например:
предавателна мощност разтояние на засичане
50mv-200mv 30-50cm.. 
300mv-600mv 100-200cm.. 
800mv-1200mv 300-800cm.
3.Сменяема стандартна мини батерия от 12V, масово използвана в дистанционните за автомобилните аларми, и поради изключително малката си консумация, скенера изпълнява безупречно своето педназначение до 2 години. Когато капацитета на батерията падне под  критичния минимум гарантиращ оптимална чувствителност, звуковата индикация спира да работи и остава само светлинната, което означава, че батерията трябва да се смени.
4.Размери-95 x 33 x 11 mm.. 
 


Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 59.00 BGN

Потребителски мнения за Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели

Производител на Детектори: Bulgaria

Категория: Детектори

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на неделя 16 май, 2010.
Мнения и Ревюта за Миниатюрен детектор за скрити камери и подслушватели
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.235.31.131 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.081 s with 323 queries