Мъжки феромон Liquid Trust в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Мъжки феромон Liquid Trust

цена 115.00 лева
Мъжки феромон Liquid Trust
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо.

Описание на продукта "Мъжки феромон Liquid Trust":

LIQUID TRUST e първият продукт с Oxytocin в света и е специално разработен да създава атмосфера на доверие /в превод '' течно доверие ''/. 

Отдайте се на силата на LIQUID TRUST и изградете бързо връзки и отношения, които никога по - рано не са били възможни! Това се случва само с 3 елементарни стъпки: 

1.Използвайте LIQUID TRUST преди всички важни бизнес или лични срещи, ежедневни социални контакти или навсякъде и по всяко време, когато ви предстои да спечелите нечие доверие във връзка с каквото и да е било.

2.Всеки, с когото се срещнете, веднага и несъзнателно ще бъде повлиян от чистия човешки Oxytocin, който вие носите. 

3.Без да осъзнават, в хората около вас ще се изгради силно чувство на доверие и вяра. Те няма да могат да си го обяснят, но вие ще знаете, че LIQUID TRUST е магьосникът. Експерти твърдят, че Oxytocin - ът силно стимулира много от нашите социални поведения: той провокира у хората чувство на смелост и безстрашие, премахва естествената предпазливост и уплаха, когато попаднем в рискови или заплашителни за самите нас ситуации. Oxytocin - ът , наричан още '' хормон на любовта '', може да направи поведението на хората по - смело. Засяга специфичната готовност на индивида за приемане на социални рискове, пораждащи се чрез междуличностни взаимодействия.

Формулата

В производството на LIQUID TRUST вече се използва патентованият Oxytocin Analog, мощен и с удължено действие, който е модифициран пептид, основан на Oxytocin - а. Показва приблизително 60,000% по - голям ефект в сравнение с Oxytocin, предизвикващ силни чувства на доверие и дълбока връзка.
Ползи

Вие ще можете да сключите много повече сделки, доводите ви ще бъдат много по - убедителни във всичките случаи, когато искате и целите да получите пълна изгода от всеки един ваш бизнес контакт, делови разговор или подписване на договор с потенциален клиент или партньор;

- хората около вас ще ви намират за по - привлекателен;
- всички ще се чувстват по - отпуснати и комуникативни във вашата компания; 
- хората ще имат по - голямо желание да се допитват и вслушват във вашето мнение; 
- можете да спечелите повече уважение и респект от всички около вас;
- вашият работодател ще започне да ви цени повече; 

- ще бъдете много по - убедителни на всички интервюта за работа или при явяване на изпити - страхът и притеснението от провал ще изчезнат напълно, като същевременно дори и да не сте достатъчно добре подготвени или мотивирани, тези от които сте зависими, ще демонстрират и изявят желание за съгласие и съпричастност с вашите идеи:

- към участията си в спортни мероприятия или игри със състезателен характер, ще пристъпите без никакъв страх, и безпокойство, като в същия момент вашите противници или съдии ще бъдат респектирани от представянето ви; 

- увеличавайки доверието си в другите, вие имате възможността да получавате всяка една информация, която си пожелаете, от когото и да е било, по простата причина, че те ще виждат във вас човек, на когото могат да имат пълно доверие.., и ще си казват всичко, което ви интересува. Дори за по - емоционалните хора може за кратко време да се превърнете като '' отдушник на душата им,'засипващи ви с безкрайни приказки и самопризнания; 

- високите му нива пораждат в партньора ви чувството и желанието да '' прости и забрави '' за ваши негативни постъпки, изневяра или предателство и благоприятства създаването на предпоставки за дълготрайна връзка. 

Още много други успешни приложения могат да се посочат, но вие винаги сами можете да се досетите за тях, когато се отнасят до спечелване на по - голямо доверие. 

Използвайки силата на невероятния Oxytocin, който се намира в предлагания от нас LIQUID TRUST, вие спокойно можете да достигнете дори и до центъра на мозъка на друг човек. 

В следствие на производството си във всеки човешки мозък Oxytocin - ът действа като невротрансмитер, имащ ефект върху централната нервна система. Като биологичен химикал природата го е създала с цел да може да повлиява положително върху  вярата и да намаля страха. Освен това влияе върху разликите как мъжете и жените възприемат и усещат или дори сънуват, как се предизвикват в тях сексуални желания и избора на партньор, включително и чувството за влюбване. 

 Oxytocin - ът се произвежда в големи количества в мозъка на жената по време на масаж и секс . Той играе важна роля за оформянето на моногамна двойка с неиния сексуален партньор. В него е причината за желанието и '' да се гушка във вас '' или да бъде по - силно прегръщана и притискана към тялото ви, както и ускорява пътя към неиния оргазъм.
 
LIQUIDTRUST е безароматен спрей, който е произведен така, че да може да бъде използван абсолютно свободно и дискретно, доставящ максимална ефективност без странични ефекти. Напълно съвместим с другите продукти предлагани тук, като успоредното му използване, с който и да е от тях, гарантира много по - голяма ефективност и успеваемост на всеки един по отделно, поради ефекта на взаимодопълването. 

Указания за ползване и дозировка
Нормалната препоръчителна доза е по едно впръскане на всяка страна на врата и по едно на всяка китка, като в следствие на жестоколирането ви се поддържа една доста по - обемна аура около вас. При нужда за повлияване върху по - голяма група хора или аудитория се допускат и по - високи дози, дори до изпръскване на цял един флакон във въздуха, покриващ площ от 20 - 30 кв.м. Максималната му ефиктивност на въздействие е от 1 до 2 часа, напълно оптимален период за провеждане на преговори, договорки, презентации , търговски сделки или социален контакт , като влиянието му бавно намалява и приключва до 7 - 8 час. Не се наблюдават негативни ефекти в следствие на предозиране. 
Сега е моментът да вземете своето велико решение, защото великите решения идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, че ще го запомните за цял живот. Поръчай Liquid Trust още днес  

и ще получиш моя ПОДАРЪК –съкрушителния и разбиващ "КУРС ЗА СВАЛЯЧИ ".
ВНИМАНИЕ: Това е РЕАЛЕН ПОДАРЪК ! Полага се само при поръчка на целия продукт от 7,5 мл. и не важи за тестерите. Продажната цена на ПЪРВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА СВАЛЯЧИ е 155 лв. и може да се закупи отделно в електронен вид, без да има свързаност с някой от продуктите.
Количество: 7,5 мл. в бутилка - спрей
Видове феромони в продукта: Oxytocin - 7,5 мл.


Мъжки феромон Liquid Trust на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 115.00 BGN

Потребителски мнения за Мъжки феромон Liquid Trust

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Trust Liquid феромон феромони Мъжки
Още снимки на Мъжки феромон Liquid Trust
Мъжки феромон Liquid Trust
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на понеделник 01 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Мъжки феромон Liquid Trust
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.238.72.122 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2022. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.116 s with 323 queries