Какво е качествен Суроватъчен протеин? в онлайн магазин за Протеини Bulk Powders на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Протеини Bulk Powders »

Какво е качествен Суроватъчен протеин?

Какво е качествен Суроватъчен протеин?
средна оценка5.00от общо6гласа

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо.

Описание на продукта "Какво е качествен Суроватъчен протеин?":

Какво е суроватъчен протеин, от какво се прави?

Суроватъчният протеин е протеин извлечен от суроватка - прави се обикновено от краве мляко. Той е изключително популярна добавка при спортистите. Ползите, които му се приписват са добре познати, независимо дали имате за цел да изградите мускулна маса, или просто да увеличите приема си на качествен протеин, като част от здравословна диета. За съжаление, сред толкова много марки протеин и пренасищане с различни продукти, може да ви бъде трудно да решите кой от всички е най-подходящ за вас.

За какво се пие суроватъчен протеин, за какво се използва?

Суроватъчният протеин се използва за бързо възстановяване след тренировка. Той е бързо усвоим и ви дава бързо огромен приток на аминокиселини в кръвта и мускулите. Суроватъчният протеин се слави с една уникална характеристика: много гъвкав продукт е - може да бъде използван почти от всеки, за да подкрепи изграждането на фитнес тяло или просто по-добър начин на живот. Без значение каква е причината - той ви дава един чудесен старт, ако сте начинаещи в приема на добавки.

И така, за какво помага суроватъчен протеин?

Първо и най-важно е неговото качество. Суроватъчният протеин е също толкова добър, колкото неговият източник, а процесът е доказателство за това - от доставчика до вашата врата. За щастие, BULK POWDERS са превърнали набавянето на протеин в изкуство.

С какво да комбинирам суроватъчния протеин?

Суроватъчния протеин се комбинира отлично с всички видове хранителни добавки, а също и с обикновена храна. Ако искате да постигнете максимално напомпване след тренировка и да натрупате мускулна маса, смесете протеина с бързи въглехидрати.

Как се пие суроватъчен протеин, рецепти за прием?

Ако искате качване на маса и максимално бързо и 100% усвояване: Примерна доза за 80-90 килограмов атлет е 30-35 грама Pure Whey протеин смесен със 100-200 милилитра ябълков или портокалов сок (добавете и 100-200 мл. вода).

Ако искате малко по-бавно усвояване: Смесете една доза суроватъчен протеин (30-35 грама) със 100-200 милилитра обезмаслено мляко (добавете и малко вода). Добавеното мляко забавя скоростта на усвояване на суроватката.

Ако искате бързо усвояване, но тренирате за релеф: Смесете една доза "Pure Whey" суроватъчен протеин или още по-добре Суроватъчен Изолат (WPI или "Whey Protein Isolate" на английски) с 250-300 милилитра вода, без никакви други добавки. Така ако ползвате Pure Whey ще получите протеинов шейк с 80-82% белтъчини (24-25 грама на доза), а ако ползвате Pure WPI, ще получите протеинов шейк с 90-92% белтъчини (27-28 грама в доза).

Качествен суроватъчен протеин на ниски цени

Качество: Нашият натурален Суроватъчен протеин е пример за висококачествена суроватка, закупена от най-реномираните млекарници в Европа. Тя обаче не е просто млекарница. Кравите в нея се наслаждават на най-вкусната трева в околността, което означава, че млякото което произвеждат има възможно най-малко замърсители и примеси, предоставяйки 82% суроватъчен протеин.

Как се произвежда суроватъчният протеин на BULK POWDERS?

Натуралният Суроватъчен протеин на BULK POWDERS™ се произвежда от сладка сиренова суроватка, използвайки модерна мембранна филтрация. След това се смесва с малко количество соев лецитин, за да се осигури незабавна смесвателна способност.

Стараем се да запазим нещата колкото се може по-натурални и чисти. Не добавяме НИЩО в нашите протеини, освен ако не е крайно наложително. Предаганият от нас Неовкусен Суроватъчен Протеин (Pure Whey Protein) съдържа единствено суроватка от мляко. Единствената съставка, която сме добавили е малко количество соев лицитин (0.04%), който действа като незабавен агент, подпомагащ смесителната способност на протеина с вода или мляко.

Това, което няма да откриете в нашите протеини са каквито и да било ненужни пълнители. Интегритета на нашия Натурален Суроватъчен протеин и всички добавки, които предоставяме, е много важен. Външото тестване на продуктите се извършва изключително често, и всеки продукт е съпроводен от сертификат с анализ на съдържанието.

Вкус на суроватъчния протеин: Много можем да говорим за вкуса на Суроватъчния протеин. Някои хора предпочитат суроватката изцяло натурална - без овкусители. Предимството да изберете неовкусен суроватъчен протеин е това, че си предоставяте 82% протеин на порция, докато при Овкусения Суроватъчен протеин, този процент се намалява приблизително с от 3 до 5%, в зависимост от вкуса. Трябва да имате предвид обаче, че овкусеният суроватечен протеин съдържа повече въглехидрати, а неовкусеният протеин не се препоръчва за всеки, защото просто няма вкус.

Смесителна способност на суроватката: Навярно често ви се е случвало да си направите протеинов шейк и когато отпиете да е пълен с бучки. От нас няма да получите такава добавка. Нашият Натурален Суроватъчен Протеин (Pure Whey Protein™) е примесен с малко количество соев лицитин за по-добра смесвателна способност. Благодарение на това се предотвратява и излишното разпенване на продукта при разклащане - нещо, което често го има при евтините суроватъчни протеини.

Цена на суроватъчен протеин

Всички искаме изгодни цени, но много често цената е и индикатор за качеството, не мислите ли? Като една от най-бързо разрастващите се в Европа и дълго установявани марки сред хранителните спортни добавки, ние успяхме да изградим силна връзка с доставчика си на суроватка. В зависимост от количеството на поръчките, което отчитаме всеки месец, сме в позиция да договорим по-добри цени. Това, от своя страна, ни позволява да предлагаме на своите клиенти най-изгодните цени на Суроватъчен протеин в Европа. Така гарантирано предоставяме най-висококачествения протеин и на най-ниски цени.

Всеки може да говори за ниски цени, но ето фактите и цените на BULK POWDERS:

  • Един килограм Pure Whey суроватъчен протеин (80%) струва 36 лева - в един пакет са 33 дози, една доза от 30 грама ще ви струва 1.10 лв.
  • Два и половина килограма "Pure Whey" струват 75 лв. В един пакет са 83 дози, една доза от 30 грама ще ви струва около 0.90 лв.
  • ПЕТ килограма "Pure Whey" струват 125 лева (един кг = 25 лева). В един пакет са 166 дози, една доза от 30 грама струва около 0.75 лв.

Това, с което сме известни, е висококачественият Суроватъчен протеин, който предлагаме: с чудесен вкус, лесен за разбъркване и на изгодни цени. Ако наистина сте решили да започнете приема на протеин - изберете протеините BULK POWDERS™!


Какво е качествен Суроватъчен протеин? на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 0.00 BGN

Потребителски мнения за Какво е качествен Суроватъчен протеин?

Производител на Протеини Bulk Powders: Bulk Powders

Категория: Протеини Bulk Powders

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на сряда 12 октомври, 2016.
Мнения и Ревюта за Какво е качествен Суроватъчен протеин?
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.238.180.255 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2022. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.146 s with 321 queries