Феромон Primal Instinct в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Феромон Primal Instinct

цена 110.00 лева
Феромон Primal Instinct
средна оценка5.00от общо1гласа
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо освен няколко вида резервни части за шейни.

Описание на продукта "Феромон Primal Instinct":

Феромон Primal Instinct.
Събрал в себе си цялата мощ и потентност на едни от най - ефективните познати феромони. На много места /магазини и световна преса/ можете да откриете за него информация, която го характеризира като най – мощния познат на пазара феромонален продукт. Тази негова характеристика напълно е защитена, след като се знае крайната ефективност на използвания в него феромон, максимално достъпната чистота на пазара от 99.9% и агресивно високата му концентрация. Primal Instinct е водещ продукт от “ най – старата генерация “ атрактанти, като се е задържал непоклатимо в челните места по продажби и въздействие, благодарение основно на “ собствения характер ” на феромона Androstenone, от който е съставен.
Androstenone е първият феромон от бозайник, който е познат предимно като мъжки, идентифициран в големи концентрации в слюнката и потта им и обикновено създава доминантна, агресивна аура. Следователно, той проектира агресивно алфа - впечатление, което може да ви помогне да се превърнете в център на вниманието и да се забавлявате повече. Тъй като алфа - агресивността често се свързва със секс и добър избор на партньор, този феромон създава сексуални вибрации и повишава сексуалното напрежение. Androstenone - ът кара хората наоколо да се отнасят с по - голям респект и учтивост към човека, който го ползва. Усилва сигналите на доминантност и агресия, свързани със сексуалната реакция. Причинява сексуална възбуда във всички жени, като най - лесно податливи на него са младите момичета и девойки. Може да породи агресивност в някои мъже, обаче тази характеристика е притъпена. Въздейства на жените да се включат в сексуално освободена комуникация.
Първичен инстинкт за мъже е концентрирал в себе си най – доброто, което може да се очаква от най - мощния и най - пречистен мъжки феромон - Androstenone . Острота на съблазняване , изкушение и привлекателност - това са абсолютните характеристики , съответващи на този феромон, които го превръщат в супер мощен сексуален магнит, и напълно заслужено получава високи клиентски адмирации.
Напътствия за смесване на Primal Instinct:
Всяка бутилка от 10 мл. съдържа между 80 и 90 капки, 8 - 9 капки се равняват на 1 милилитър. Силната му концентрация допуска добавяне и разреждане с парфюми от 15 до 20 мл., но не повече. Ако искате да превърнете по - голямо количество от вашия любим парфюм в мощен любовен и сексуален елексир, то тогава добавете допълнително количество чрез капкомера или цяло шишенце от Primal Instinct по същата схема . Най - оптималната концентрация на въздействие на Andrоstenone върху жените в средна възраст е - 0.20 мг/мл , т.е. по 2 капки или впръскания. Крайният резултат - получавате един уникален продукт, чрез който винаги ще ухаете на вашите любими аромати, като зад тях стоят нашите достатъчно мощни с гарантирани концентрации - феромони , за разлика от онези готовите  и все още предлагани т.нар. ' парфюми с феромони с незнайни съмнителни миризми и безлични следи от феромони, невлияещи ефективно върху ВНО.  
Напътствия за ползване :
На практика “ изчистен “от характерните за феромоните миризми, Primal Instinct за мъже може да се използва чрез директно втриване с пръст на 2 до 3 капки от концентрата, но след достатъчно добро предварително третиране на зоната с вашия ароматен продукт, поради голямата си концентрация , или готовият и приготвен от вас микс да се прилага чрез 3 до 5 впръсквания / в зависимост от силата на ефекта, който търсите / . Препоръчвам - за най - оптимално въздействие върху: момичета до 18 г. - 1 капка или спрей; девойки и млади жени до 30 г. - 2 капки или спрея ; жени до 45 - 50 г. - 3 - 4 капки или спрея; жени над 50 г. - не повече от 5. Поради факта, че оригиналният продукт е създаден на маслена основа, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗКЛАТЕТЕ МНОГО ДОБРЕ вашата парфюмна микстура, за да стане напълно хомогенна /еднородна/ преди всяко пръскане, в противен случай феромонната смес остава на повърхността в шишето ви и вие ще си нанесете само чист парфюм. Друго, което трябва да се знае за продуктите на маслена основа е това, че тяхната ефективност на въздействие леко намалява при по - високи температури/над 45°С/ и по - ниска влажност на въздуха. Да не се предозира!
Ако използвате нашия Първичен Инстинкт, вие можете да достигнете дори и възможността, да бъдете с всяка една жена, която напълно заслужава да изпълнява главната роля във филма ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ Сега е моментът да вземете своето велико решение, защото великите решения идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, че ще го запомните за цял живот.Само една бутилка може да промени живота ви за винаги!

Поръчай Primal Instinct  днес и получаваш моя ПОДАРЪК –съкрушителния и разбиващ КУРС ЗА СВАЛЯЧИ
Забележка: Това е РЕАЛЕН ПОДАРЪК !!! Полага се само при поръчка на целия продукт от 10 мл. и не важи за тестерите. Продажната цена на ПЪРВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА СВАЛЯЧИ е 155 лв. и може да се закупи свободно в електронен вид, без да има свързаност с някой от продуктите.Неароматизиран продукт
Количество: 10мл. в бутилка с вградена с пипетка
Видове феромони в продукта: Androstenone - 5 мг.
Общо количество феромони в продукта: 5 мг.
Средно количество на феромони в продукта: 0.5 мг/мл.
Феромон Primal Instinct на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 110.00 BGN

Потребителски мнения за Феромон Primal Instinct

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Instinct Феромон Мъжки Primal феромони
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на петък 26 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Феромон Primal Instinct
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 54.80.252.84 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.101 s with 323 queries