English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Електроника » Android TV Box
Категории в онлайн магазина

3Д Уеб Дизайн ЕООД предлага уеб дизайн на онлайн магазини за велосипеди, Seo Оптимизация и класиране в Google на онлайн магазини и изработка на онлайн магазин с перфектно изпипана система за онлайн търговия с висока успеваемост в търсачките - за да се класира магазина ви отлично в Google и да печелите много пари!

Онлайн магазин велосипеди:
 

Android TV Box

Android TV Box цена: купи Андроид ТВ бокс с ниски цени

Android ТВ бокс (или смарт ТВ бокс) - това са tv box android устройства с операционна система Андроид и поддръжка на 1080p, Full HD и 4K с ниска цена, с които можете да превърнете вашият обикновен телевизор в Смарт ТВ - можете да играете Андроид игри на телевизор, да имате достъп до интернет и да проектирате картината от телефона или таблета си на телевизора.

Представете си един таблет с операцоинна система Андроид, но вместо тъчскрийн дисплей, гледате всичко на екрана на вашия телевизор. Всичко което можете да правите на таблета си, можете да го вършите и чрез вашето Smart TV бокс устройство - можете да му качвате приложения и игри от Google Play, да разглеждате уеб сайтове през интернет, да гледате филми и да слушате музика.

На практика Android TV Box устройствата могат да превърнат стар телевизор в Смарт ТВ, а също така с тези боксове можете да превърнете и всеки компютърен монитор в Смарт телевизор.

Купи Android TV Box на ниски цени в онлайн магазин МагазинВелосипеди.com - София, България.

Android tv box - Андроид ТВ бокс с ниски цени


Android TV Box на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.
Показани 1 - 2 (всичко 2 позиции)Страници:  1 
Продукт Производител Цени+
EasyCast OTA 2.4G WiFi, EazyCast, Miracast, DLNA  OTA   EasyCast OTA 2.4G WiFi, EazyCast, Miracast, DLNA    40.00 лева  Цена 32.00 лева 
Android TV box Beelink X2: 4K,Android 4.4,Quad Core,1GB,8GB,WiFi  Beelink   Android TV box Beelink X2: 4K,Android 4.4,Quad Core,1GB,8GB,WiFi    118.00 лева  Цена 98.00 лева 
Показани 1 - 2 (всичко 2 позиции)Страници:  1 
Изработка на онлайн магазин
Вашия IP адрес: 3.238.72.122 ще бъде записан ако направите поръчка.
Велосипеди магазин: онлайн покупка на колела Drag, Robifir, Cross, Raleigh, Scott, детски продукти и спортни стоки.
велосипед Драг | велосипед Robifir | велосипед Raleigh | велосипед Скот | велосипед Крос | велосипед Спринт онлайн поръчка | Условия на магазина
Продажба на velosipedi и експресна доставка на велосипедите, сервиз на велосипедите и ремонт на велосипедите в град София от МагазинВелосипеди.com.

Current Parse Time: 0.117 s with 317 queries