Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1 в онлайн магазин за Детектори на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Подслушватели » Детектори »

Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1

цена 125.00 лева
Детектор за скрити камери и подслушватели  3 в 1
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1":

Този комбиниран електронен уред е съчетал в себе си две важни практични и нужни функции:
-радиочестотен скенер, откриващ всякакъв вид звукови и видео безжични предавателни устройства, напълно покриващ обхвата от 1MHz до 6.5GHz;
-лазерно-оптичен визьор, чрез който можете визуално да откриете и възможно най-малките по размер скрити камери, дори и по-малки от главичка на топлийка.

ФУНКЦИИ

Този детектор на практика може да открие абсолютно всички видове скрити подслушвателни устройства тип "бръмбар" и тайни видеокамери, които излъчват /предават/ информацията на определена фиксирана радиочестота. Горната му граница за детекция /засичане/ достига завидните 6.5GHz, надхвърляща тази от 5.8GHz, която ни е позната като най-високата известна и предлагана на пазара.

Засича и локализира всички:

Микрофони
Открива всички типове и видове безжични предавателни микрофони, фабрични или поръчкови /ТНТМ/ разработки,  независимо от коя служба се използват и на какви честоти работят. Вече сами разбирате, че без проблем могат да бъдат засичани най-масово разпространените т.н. GSM бръмбари, които естествено работят на стандартните GSM обхвати от 869MHz до 2170MHz, според държавата и лиценза на оператора. 

Камери
Откриването на мини камерите никога не е било толкова лесно до сега. Според начина на предаване на сигнала те могат да бъдат безжични и жични.
БЕЗЖИЧНИТЕ винаги работят на масово изпозваните и само фабрично фиксираните работни честоти от 900MHz, 1.2GHz, 1.5GHz, 2.4-2.5GHz и 5.8GHz. Дори и наличието на други извън посочените не би трябвало да притеснява някого, защото те също ще бъдат в диапазона на познатите възможностите-6.5GHz.
ЖИЧНИТЕ, предаващи видео сигнала по кабел или тези записващи на собствена вградена флаш-памет /тип DVR/, могат да бъдат безпроблемно открити чрез технология от вградени лазерни диоди и супер прецизен лазерно-оптичен визьор. При активиране на функцията, 6 супер мощни диода започват да светят импулсно, като техните силни лъчи се отразяват чрез трептящи отблясъци от лещите и матрицата на камерата, колкото и малки да са те. Тази рефлекция е недостатъчно уловима за човешкото око, но специалният оптичен филтър ги преобразува, като ги визуализира в малки премигващи точици. Дори и поставянето на антирефлекторни или стандартни затъмняващи лещи /филтри/ пред матрицата или обективите не могат да възпрепядстват напълно мощните лъчи на лазерните диоди.
GPS проследяващи устройства.За много кратко време установява наличието и локализира с абсолютна точност местонахождението на всички видове GPS предаватели, работещи на стандартните 1450-1600 MHz, без значение дали са обикновени за автомобили или самостоятелни модули за различни видове проследяване.
WI-FI предаватели на 2.4GHz. Масовото навлизане на скрити IP камери, поради удобството им за он-лайн мониторинг, също вече не бива да притеснява никого.Чрез нашия универсален скенер ще можете да установите наличието на всякакви предаватели на безжичен интернет.
BLUETOOTH устройства. Засича всяка една активност на Синия зъб, дори и най-маломощната предавана от GSM апарат. Обикновено на неговата радиочестота от 2.4GHz са свързани слушалки, но така могат и различни видове микрофони и камери да извършват своя скрит мониторинг. Въпреки познатия малък обхват от 10м, свободно могат да се намерят мощни BLUETOOTH предаватели с над 100м излъчване.
ДРУГИ електронни устройства, свързани със специфични дейности напр. безжично подсказване между партньори в казина и игрални зали чрез ативиране на мини вибратори по телата им, микрослушалки, използвани на изпити и др.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Проверка на банкомати за наличието на мини камери, чрез които гледат вашите пароли.

Разберете дали някой около вас използва тайно GSM апарата си за тайни, скрити разговори или изпраща SMS-и.

Масово използваните скрити камери в хотелски стаи и общежития, в баните на басейни и обществени къпални, в тоалетните по заведенията, пробните в магазините или плажните съблекални вече няма да бъдат за вас никакъв проблем да ги откриете. Освен че ще защитите своята лична морална, интимна и сексуална неприкосновеност, така и ще можете да потърсите и получите овъзмездяване чрез финансови компенсации от страна на аморалните извършители.

В бизнеса наличието на подобно "умно" устройство е повече от задължително. Вече в тези времена на усилен промишлен шпионаж никой не е защитен от тайно подслушване или видеозапис. Запазете своите търговски тайни и конфиденциална информация от очите и ушите на конкуренцията или недобросъвестни партньори, колеги и служители. За да гарантирате много лесно своята конфиденциалност на всяка важна за вас среща, просто го включете, поставете го някъде в себе си, активиран в режим на вибрация. Всяко, дори и много слабо излъчване на радиочистота в рамките на огромните му диапазонни възможности ще доведе до тяхното моментално засичане и дискретно безшумно подсказване на преносителя му чрез вибрация. 
Съвременните техники за промишлен шпионаж позволяват много бързо и лесно да се монтират или подхвърлят разузнавателни устройства във вашите офиси, конферентни зали, производствени помещения или автомобилен парк. Профилактично или след всяка визита във вашата фирма на потенциално заподозрян посетител, задължително след него трябва да "почистите" посещаваните от него места, поради възможноста да ви е "накичил" с някой друг бръмбар.
Съвсем нормално е на лични или корпоративни празници, колеги, партньори, та дори и конкуренцията да ви подарят или изпратят подаръци. Вие естествено ще ги приемете добронамерено последвано с изразените от вас искрени благодарности. Но по-удоволетворени и благодарни от това могат да останат вашите "доброжелатели", спокойни, че са успели да вкарат своя "троянски кон" във фирмата или дома ви. Отдавна технологиите са демонстрирали своите технически възможности, като са минимизирали размерите и увеличили обхватите на излъчване на множество електронни устройства, изпозвани целево за аудио и видео шпионаж.
Подаръци, подаръци...а дали са от сърце...и какво ли може да има в тях...

 Невероятният интерес и вече по-достъпните цени на специалния шпионски софтуер за подслушване на GSM апарати провокира и улеснява все повече хора да го "подарят" на всекиго, от когото могат да извлекат нужната им ценна информация. Когато такава програма е инсталирана и е в работен режим, тя е напълно невидима и по никакъв традиционен начин не би ви подсказала, че някой ви слуша разговорите в реално време или чува през микрофона на GSM апарата ви всичко, което се говори около него. Но нашият ДЕТЕКТОР ЗА СКРИТИ КАМЕРИ И БРЪМБАРИ 3 в 1 и в този случай ще се намеси абсолютно безкомпромисно и убедително и за не повече от 1сек. ще засече всякаква активност на подобна програма.

Тествайте своите GSM апарати и на близки вас хора за силното им и вредно излъчване, които имат те. Много от тях, най-вече по-старите модели поддържат високи нива на радиация, която всеки усеща с познатото загряване на ухото при малко по-продължителен разговор. Характерното в този случай за тези най-мощни "убийци на мозъчни клетки" е, че дори, когато са в покой без да се водят разговори по тях, скенерът улавя много по-силни радиационни излъчвания, отколкото при по-новите апарати. Това все пак е относително, защото и последния модел телефон от някоя азиатска марка може да ви изпържи много бързо мозъка, за разлика от някой по-стар, но марков модел. Така че опазете си здравето, като тествате чрез скенера множество модели и марки апарати, докато попаднете на такъв с почти нулево излъчване при покой.

Проверете микровълновата си фурна или друга техника, ползваща магнетронни елементи за изтичане на вредна и дори смъртоносна електромагнитна радиация.

НАЧИНИ ЗА УПОТРЕБА

ПРОВЕРКА ЗА РАДИОЧЕСТОТНО ИЗЛЪЧВАНЕ
1.За да извършите максимално точна и прецизна настройка, изберете за тази цел място далеч от пряка близост с традиционни активни източници на радиоизлъчвания, напр. включени WI-FI рутери или устройства, ползващи BLUETOOTH, GSM-и, безжични телефони, радиостанции, WALKIE TALKIE, с които в този момент се водят разговори, работещи микровълнови фурни или други генератори на електромагнитно лъчене.
2.Издърпайте антената до край и включете детектора от страничното копче-плъзгач на избран от вас режим. Първият е звуков и светлинен, който можете чрез слушалките от комплекта да го направите безшумен и вторият, който е светлинен и вибрация.
3.И при двата режима чрез потенциометъра /въртящото се копче отстрани/ настройте /калибровайте/ чувствителността на детектора така, че вторият светодиод едва леко да присветва.
4.Започнете да обхождате с антената всички предмети, обекти и места, където според вас е вероятно да бъдат монтирани, вградени или временно оставени някакви видове подслушвателни устройства или скрити мини камери. При наличието на безжични такива скенерът започва силно да пищи или вибрира, и четерите светодиода светят едновременно, като колкото повече приближавате източника на радиоизлъчване, толкова по-интензивни стават те. А когато сте непосредствено до него, т.е. вече сте го открили, сигналът става токова бърз, че се превръща в постоянен непрекъснат. За пример можем да дадем, че един включен и водещ разговор GSM апарат или активиран GSM бръмбар, скенерът ги засича от растояние 5-7м, а безжичните камери с по-мощните предаватели от 9-10м.

Проверка за скрити камери.
Тази функция предлага възможноста да се търсят и откриват всички видове скрити жични и безжични камери, без значение от тип, марка, производител, монтаж, качество или размер.
1.Включете детектора от страничното копче-плъзгач без значение на коя позиция, след което намалете потенциометъра /въртящото се копче отстрани/ до минимум.
2.Позиционирайте скенера с компаса към вас.
3.Натиснете елипсовидния бутон над надписа Laser. Чрез него активирате лазерните диоди, които могат да работят на 7 различни скорости на премигване. Скоростите се активират по два начина:
ПЪРВИ. Натиснете само веднъж без задържане бутона Laser. Първоначално диодите започват да мигат много бавно, но през всеки 2 сек. тяхната честота нараства, докато достигне последната най-бърза седма скорост. След нея започват автоматично отначало с най-бавната.
ВТОРИ. Натиснете само веднъж без задържане бутона Laser. Диодите се активират на първата най-бавна скорост. За да преминете на всяка следваща, натиснете отново същия бутон за 3сек и след активирането на новата скорост веднага го отпуснете. Повтаряйте тази процедура докато стигнете до желаната от вас скорост.
Колкото по-бърза е скоростта на премигване на лазерните диоди, толкова повече рефлекции /отразявания/ на лъчеви импулси ще постигнете, което гарантира по-голяма видимост дори и на мини камерите с размери на главичка на топлйка.
4.След като сте активирали избраната от вас работната скорост, доближете лазерно-оптичения визьор непосредствено пред окото си и започнете да оглеждате през него всички предмети, уреди , техника, съмнителни дупчици по стени и тавани, процепи, пукнатини и т.н. Всяко едно от тях , дори и теория да не представлява за вас потенциално място за присъствие на каквато и да е камера, всъщност може да се окаже точното място от където ви наблюдават, слушат и записват.

РАБОТНИ ЧЕСТОТИ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЕЛЕКТРОННИ УСТРОЙСТВА

SIM Spy Ear Audio Bug --- 1MHz ~ 470MHz
Telephone Listening Bug --- 50MHz ~ 460MHz
Cell Phone Listening Bug --- 500MHz ~ 2500MHz
Digital Audio Listening Bug --- 900MHz ~ 1900MHz
Autocar Vehicle Van Tracker --- 900MHz ~ 1900MHz
Pinhole Wired/Wireless Camera --- 700MHz ~ 5800MHz
Encrypted Camera Surveillance --- 2400MHz ~ 5800MHz
Gambling Casino Cheat Equipment --- 130MHz ~ 1900MHz
Electronic Gadget Radiancy Sources --- 4000MHz ~ 6000MHz

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

1.Сканираща радиочестота 1MHz-6500MHz
2.Максималната дистанция на засичане е 10м, като точните разтояния основно зависят от мощноста на предавателите използвани от самите технически средства.
Примери:
предавателна мощност разтояние на засичане
50mv-200mv 30-50cm
300mv-600mv 100-200cm
800mv-1200mv 300-800cm
3.Специално произведен и вграден лазерно-оптичения визьор за видима детекция на камери от 10cm до 10m
4.6 бр. мощни лазерни диоди с дължина на вълната 920mm
5.Вградена литиево-полимерна акумулаторна батерия с капацитет 450mAH
6.Индикатор за слаба батерия. Когато капацитета на батерията падне под своя критичен минимум гарантиращ оптимална чувствителност, най-десния от четерите светодиода, този до иконката на батерията напълно изгасва. За да го заредите напълно отново, включете скенера чрез адаптера от комплекта в електрическата мрежа за около 2 часа. По време на зареждането не включвайте скенера в работен режим, защото технически не сработва и дава постоянни звукови и светлинни индикации за грешка.
7.Механичен компас, технически необходим при професионална употреба на скенера
 8.Електрическа консумация -8mA.
9.Материал на корпуса-ABS
 10.Размери-93mm x 48mm x 17mm..


Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1 на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 125.00 BGN

Потребителски мнения за Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1

Производител на Детектори: Bulgaria

Категория: Детектори

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на събота 15 май, 2010.
Мнения и Ревюта за Детектор за скрити камери и подслушватели 3 в 1
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 34.239.149.34 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.092 s with 323 queries