Анализатор на бебешки плач в онлайн магазин за Други бебешки продукти на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Бебешки продукти » Други бебешки продукти »

Анализатор на бебешки плач

цена 99.00 лева
Анализатор на бебешки плач
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Анализатор на бебешки плач":

Анализатор на бебешкия плач

Why Baby Cry е ръчен преносим монитор, който разпознава настроенията на бебетата, като анализира обичайните причини за техния плач. Високо технологичният, интегриран в него, гласов анализатор следи и разпознава 36 основни звукови ленти на гласа, аналогичен е на използваните в най-новите поколения детектори на лъжата.Клиничните изследвания и прецизните медицински тестове категорично показват, че познаваемостта му се движи в изключително високите нива между 90 и 98%.Това звуково чувствително устройство е произведено и програмирано да идентифицира и разчита различни гласови тоналности с честоти от 100 до 600 Hz. След извършване на около 20сек. дигитален анализ съпоставя гласовите параметри на плача на детето ви с хилядите подобни запаметени, като го "превежда" в едно от петте основни бебешки настроения - гладно, сънливо, раздразнено, стресирано или скучно.
"До сега съм те кърмила...";"Нали вече се уригна...";"Нали ти смених памперса...";"От колко време вече те люлям...";"През цялото време съм те гушкал...";"До сега съм си играл с тебе...";"ЗАЩО НЕ СПИРАШ ДА ПЛАЧЕ-Е-Е-Е-Е-Ш...?"
О,да! И това се повтаря всеки божи ден.НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ РЕШЕНИЕТО НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ !
Бебетата плачат по различни причини-мокра пелена, умора, глад, уплаха. Когато е поставен до кошарата, анализаторът много бързо и точно ви показва какви са истинските причини за дискомфорта на на вашата рожба.Клиничните изследвания и тестове са показали, че ефективността му достига 98 %, когато резултатите получени от него са съпоставени с поведенческите сигнали на езика на тялото, посочени подробно в таблицата за символите и тяхното разчитане. 
Why Baby Cry анализаторът е замислен и създаден като пътепоказател за спокойствието на родителите, а не да заменя техни важни природни инстинкти, развиващи се през периода на растежа на детето.
Уникалното устройство е било създадено за първи път от татко-инженер, който е бил объркан защо неговият син постоянно плачел. След пет години посветени за проучвания той е успял да идентифицира основните параметри на бебешкия рев- сила, височините, дишането, цикъла на повторяемост и звуковата честота. Последната е била най-прецизно анализирана с продължителни и тежки компютърни тестове за пълна идентификация на природно чистите и неподправени основни звукови ленти на бебешкия плач. За целта е бил създаден математически алгоритъм, съпоставящ тези от тествания глас с всичките други научно събрани и интегрирани в паметта на бебешкия гласов спектрален анализатор. Когато в рамките на 20 сек. тестово време новопостъпилите честотни ленти една по една биват разпознати, те оформят и напълно завършват точния гласов профил на анализирвания детски плач, след което го визуализират на панела. Неговото безценно научно творение, наречено Why Baby Cry Analyzer, е отдавна много популярно и в момента е използвано от щастливи и усмихнати родители вече в над 35 страни в световен мащаб.
 Както вече е известно, Why Baby Cry анализатора е високо оценен за значима професионална работа в посока на научните разработки, технологиите и здравеопазването, като е спечелил G. a. l. a. c. t. i. c. a. 2001-сребърен медал, който е присъден от престижното жури на Международната Търговска Камара за Изобретения и Нови патенти.Има акредитации от университета в Калифорния, педиатричното общество на Япония, препоръчано е от испанската акушерска асоциация Midwives, множество официални потвърждения от болници от цял свят, включително Испания и Канада.Д-р Хосе Рабано, който даде много висока оцека на продукта и го приложи за редовна употреба в General Hospital of Catalonia в Барселона, каза: "Why Baby Cry Analyzer е валиден инструмент, който ще помага на ранната стимулация и емоционалното развитие на детето, още от неговите първи дни на живота му."Безценен помощник за спокойствието и комфорта не само на децата, но и на техните родители и детегледачки/особено за тези с нарушения на слуха/, детски здравни заведения и целодневни ясли - всички ползи и приемущества от употребата му са неуспорими:-Съвременната технология за честотен анализ разчита бебешкия плач до 20 секунди от натискането на бутона, след което цветните светлинни индикатори осветяват иконките на детско личице, което съответства на нуждите му;
-Детето ще бъде много по-бързо и лесно разбрано и обслужено най-правилно;
-Родителите ще получат повече свободно време, за да се радват и играят с детето си; 
-Самообучението на родителите да разбират по-бързо и точно възникналите нужди на рожбата си, ще се ускори;
-Другите по-възрастни роднини и близки, както и здравните работници помагащи в отглеждането, ще станат по-опитни компетентни и ефективни в грижите си към детето;
-Подобрява способностите за бебешка грижа на хората с частична или пълна загуба на слух; 
-Изключително лесен за употреба с модерен и компактен дизайн, удобен за транспортиране и съхранение;
-Отговаря напълно на стандартите за безопасност на продукта за деца; 
-Автономно захранване от 4бр. батерии тип АА/включени в комплекта/.

-Гаранция-1 г. от датата на закупуване.
Официален вносител и дистрибутор за България - www.bebemania.bg
Забележка : Why Baby Cry Analyzer е високо технологично устройство, което в никакъв случай не трябва да се тълкува и използва като метод, заменящ напълно родителските или тези на детегледачките естествени способности и задължения да разбират нуждите на децата, за които се грижат. Целта на Why Baby Cry анализаторa е да създава осведоменост по важни детски нужди и да подпомага по-лесно разтълкуването на бебешкия плач, като единствено подсказва насоката за разпознаването му.
 Устройството не е медицински инструмент, и ако родител, детегледач или здравен работник има каквито и да са съмнения, свързани със здравето на детето, за което се грижи, то незабавно трябва да се свържи с правоспособен детски лекар.
НОРМАЛНАТА ПРОДАЖНА ЦЕНА СЛЕД ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ КОЛИЧЕСТВА Е 79 лв.


Анализатор на бебешки плач на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 99.00 BGN

Потребителски мнения за Анализатор на бебешки плач

Производител на Други бебешки продукти: Bulgaria

Категория: Други бебешки продукти

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на петък 26 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Анализатор на бебешки плач
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.83.188.254 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.066 s with 323 queries