3D фототапети за стена в наличност в онлайн магазин за Реклама на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Промоции, отстъпки » Реклама »

3D фототапети за стена в наличност

3D фототапети за стена в наличност
средна оценка5.00от общо1гласа

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо освен няколко вида резервни части за шейни.

Описание на продукта "3D фототапети за стена в наличност":

3D фототапети за стена в наличност на Fototapeti24.com.

Захващането с декориране на дома ви е една много отговорна и доста трудна задача. Точно тази последна стъпка от обазавждането на помещение е от изключително значение, защото така му придавате характер и живот. Декорацията е акцент, който трябва да се отличава, но и да бъде в хармония и синхрон с всичко останало. ЕДин страхотен начин да придадете обаяние на някоя от стаите във вашето жилище и използването на 3D фототапети за стена. Те са ново и модерно решение на интериорния дизайн.

Създадват се с помощта на иновативни технологии, които пресъздават изключително детайлно всяко едно изображение. Те са триизмерни и стимулират нашето въображение да работи още по-креативно. Съчетават в себе си изумителни форми, цветове, фигури, графики, които създават впечатляващи концепции. Широк спектър от дизайни на такива 3D фототапети за стена можете да намерите в уеб сайта на Фототапети 24.


3D фототапети от fototapeti24

Фирмата предлага фототапети на водещи европейски марки, които са на челни позиции в класациите в тази област. Затова и е гарантирано и безкомпромисното качество на всеки продукт от сайта, тъй като са лицензирани и сертифицирани. За отпечатването на картината се използва първокласен латексов печат, който изобразява възможно най-реалистично всяка фотография на специална хартия. Всички материали са екологично чисти и подходящи за домове с малки деца.

В сайта www.fototapeti24.com може да се насладите на голям избор от фототапети в наличност с различни размери, теми, дизайни и цветове на достъпни за клиента цени. Други предимства са безплатната доставка за 1 един работен ден, правото на преглед преди плащане и 15 дневен срок, ако желаете да върнете продукта. Фототапети 24 работят с куриерските услуги на Спиди, които са изключителни професионалисти и имат първокачествено обслужване. Поръчката става лесно онлайн без регистрация и потвърждение от администратор или с едно обаждане на телефонен номер 088 9075 230, предоставяйки на оператора серийния номер на модела. Има няколко особености, които трябва да имате предвид при подбирането на 3D фототапети за вашата стена.

Избирането на цветовата гама е една от най-съществените стъпки в покупката на 3D фототапети. Те са основен акцент в стаята и трябва да бъдат в хармония с всичко останало. Всеки цвят въздейства по специфичен начин. Цветовата палитра се дели условно на топли и студени цветове, които се комбинират добре помежду си. Съответно в помещение, което има недостиг на слънчева светлина, е най-подходящ 3D фототапет от топлата гама в жълти, червени, кафеви, оранжеви и други подобни багри и съответно за обратен ефект при по-светли стаи се залага на студени нуюанси - синьо, зелено, лилаво и т.н.

Друга важна особеност е, че поради мноgoизмерността си тези иновативни фототапети влияят на обема на помещението и създават илюзия за оптически по-голямо или по-малко пространство. Обикновено по-светлите и топли цветове внушават за приближеност, а по-тъмните като черно и синьо създават ефект на отдалечаване. Всички тези нюански и багри трябва да бъдат съобразени преди всичко с общия стил на обзавеждане на помещението и да не са в абсолютно противопоставяне с него. Общият стил на изображението, което искате да поставите на стената, трябва да в е хармония с оформлението на стаята.


3D фототапети за стена в наличност на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 0.00 BGN

Потребителски мнения за 3D фототапети за стена в наличност

Производител на Реклама: Bulgaria

Категория: Реклама

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на сряда 19 декември, 2018.
Мнения и Ревюта за 3D фототапети за стена в наличност
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 34.230.9.187 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.095 s with 323 queries