Мини видео и фото записващо устройство в онлайн магазин за Безжични камери на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Подслушватели » Камери » Безжични камери »

Мини видео и фото записващо устройство

цена 110.00 лева
Мини видео и фото записващо устройство
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Подобни продукти в магазина
Химикал с 2 мега пиксела камера
Химикал с 2 мега пиксела камера
110.00 лева
Дистанционно за кола с цветна камера
Дистанционно за кола с цветна камера
130.00 лева
Подслушване през стена  - Стетоскоп
Подслушване през стена - Стетоскоп
85.00 лева
Химикалка с вградена камера
Химикалка с вградена камера
110.00 лева
Дистанционно за лек автомобил с цветна камера
Дистанционно за лек автомобил с цветна камера
110.00 лева
Часовник с вградена камера
Часовник с вградена камера
125.00 лева
Софтуер за подслушване GSM
Софтуер за подслушване GSM
390.00 лева
Подслушвател тип бръмбар, работещ със SIM карта
Подслушвател тип бръмбар, работещ със SIM карта
110.00 лева
Подслушвател тип бръмбар със SIM карта работещ на 2 режима
Подслушвател тип бръмбар със SIM карта работещ на 2 режима
120.00 лева

Описание на продукта "Мини видео и фото записващо устройство":

Това е минииатурно видео устройство с размерите на пакетче дъвки, поради което е получило популярност като “ DVR Chewing gum ”. Има вградени:
- цветна камера със звук с резолюция 1.3 МР, матричен сензор 1/4 inch OMNIVISION Color CMOS, хоризонтална резолюция - 420TV Line, 30/fps , светлочувствителност - 0.1Lux, ел. консум. - 80 mA / 10mW, оперативна видима дистанция - 30m / 100m / фокусирано / нефокусирано/
- литиево - йонна батерия за до 2ч. употреба и слот за MicroSD/TF Flash Memory Card с възможно най - високо поддържания за този клас капацитет карта - до 8 GB, и с обем на запис от 550 кб/мин.  

 След като заредите максимално батерията и поставите TF картата в слота й, следвайте внимателно инструкцията за експлоатация , и го приведете в готовност за работа. Записаните видео файлове са в AVI формат и можете да ги трансферирате чрез включване на устройството с кабела от комплекта във всяка една компютърна конфигурация, поддържаща Windows 98/98SE/ME/2000/XP/Vista/MAS OS/ Linux и се възпроизвеждат от всеки наличен РС плеър. Другия удобен начин за преглеждане е като преместите картата от устройството, в слота на съвместим по формата й GSM апарат или лаптоп, както и през Card Reader. На всеки видео файл могат да бъдат изобразени точната дата и час на записа, като предварително трябва да ги настроите чрез инсталационния диск от комплекта.

Благодарение на малките си размери, намира изключително широко приложение за денонощна масова употреба. 

Чрез клипсата му можете да го прикрепите и скриете във всеки външен /горен/ джоб на дрехите или на друго подходящо място по вас. Ако отстраните внимателно клипсата, вече по - компактният му габарит позволява да се скрие на абсолютно неоткриваеми от обикновения поглед места, като преди това трябва да осигурите необходимата дупчица /около 2 мм./ за 62° видимост на обектива. Това може да са: пердета и завеси, дамаски и тапицерии, различни дрехи, халати или хавлии висящи на закачалки, зад картини, постери, календари, пана и апликации, всякакви видове стенни или настолни интериорни предмети, украси и декорации, книги и офис папки по рафтове, различни картонени кутии или кашони, и много, много други подходящи според вашите условия места.
Външните системи за видео наблюдение умело могат да се заобиколят, защото се виждат, за разлика от скритите, за които никой не подозира и лесно се попада в "капанът" им.

Ползите от притежанието и употрбата на това високо технологично устройство могат да бъдат неограничени. Благодарение на придобитите материални, финансови и морални изгоди, много бързо ще възвърнате и то многократно вашата разумна инвестиция. За изключително кратко време ще осъзнаете, че всъщност сте си закупили един неизчерпаем генератор на така желаните : спокойствие, комфорт, честност и лоялност, сигурност и безопастност за вас и цялото ви имущество и на всички тези хора, на които държите.
Ето и някои от най-честите причини пораждащи голямото търсене и закупуване на този " уред за спокойствие ":
- ще проверите в детайли отдавна витаещите и спиращи дъха ви съмнения за изневери и аморални сърдечно - емоционални отклонения на половинката ви или " съвсем случайно " можете да попаднете на тях , ако предприемате и провеждате регулярни превантивни мероприятия за проверка на вярността й;
- ще разкриете своевременно извършителя на финансови или материални злоупотреби във вашия офис, склад, производствен цех или заведение;
- нелоялност в отношенията и опити за измама от страна на колеги, бизнес съдружници или партньори;
- да разберете още в началния им стадий дали децата ви се занимават с престъпни незаконни дейности, наркотици или са склонявани към проституция от педофили или сутеньори;
- да тествате" истинското приятелство " и отношението им към вас на всички колеги, познати, съседи, клиенти или хора, с които предстои да имате някакви взаимоотношения.
- ще можете много по - бързо да идентифицирате и уличите човека, посегнал на вашето домашно или фирмено имущество.
Един абсолютно мултифункционален HI-TEK лайф стайл аксесоар, приложим за лична употреба през всяка част на денонощието, както и уникален като идея за различен подарък при всякакъв повод.

Възможно е предоставянето им под наем - 30 лв за 24 часа или 50 лв за 48 часа. След уточняване на подробностите по телефона МИНИ ВИДЕО И ФОТО записващото устройство се изпраща на адреса ви с наложен платеж от 120 лв. Връщането става по същата куриерска фирма, но без наложен платеж, тества се техническото му състояние и веднага по куриера ви се възстановява разликата на сумата. Всички разходи са за сметка клиента.


Комплектът включва:
ВИДЕО И ФОТО записващо устройство с вградена мини цветна камера със звук и слот за MicroSD/TF Flash Memory Card с капацитет до 8 GB - 1бр.
Кабел /общ / - за зареждане на батерията /около 3ч./ и сваляне на записите на компютъра - 1бр.
Инсталационен диск / единствено за Windows 98 / и настройка на дата и час - 1бр.
Инструкция за употреба - 1бр.
Допълнителни данни:
Работна температура: - 10°С + 65°С
Влажност на въздуха: макс . до 85%RH
Размери: 72 x 20 x 12 mm Мини видео и фото записващо устройство на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 110.00 BGN

Потребителски мнения за Мини видео и фото записващо устройство

Производител на Безжични камери: Bulgaria

Категория: Безжични камери

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Още снимки на Мини видео и фото записващо устройство
Мини видео и фото записващо устройство
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на неделя 28 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Мини видео и фото записващо устройство
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.215.182.81 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.241 s with 344 queries