Мъжки феромон Pheromax в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Мъжки феромон Pheromax

цена 125.00 лева
Мъжки феромон Pheromax
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо освен няколко вида резервни части за шейни.

Описание на продукта "Мъжки феромон Pheromax":

Обикновено за всяко Германско производство, така и за това, производителите не са жалили усилия, нито средства при създаването на този HI – TECH / технологичен продукт с феромони. За разработката на уникалната му формула от фирмата производител са формирали специален екип от трима водещи европейски парфюмерийни дизайнери и двамата най - големи научни експерти в областта на феромоните в света. В процеса на оптимизация на формулата те са провели малко над 1500 реални експеримента с хора доброволци от различни възрасти и пол, за да реализитат на финала продукта, от който всеки трябва да очаква успех още първия път.
Най – хитовият лайф – стайл аксесоар. Заобградете с показност и самоувереност вашия успех, подчертайте своята идентичност, очаровайте, и омайте всички жени около вас – възможностите на PHEROMAX са безкрайни. Поздравления за тези, които ще станат собственици на ТОП – ПРОДУКТА на този пазар - PHEROMAX - кралят на феромоните, острието на успеха ви с жените, оригинална и от скоро обновена формула.

PHEROMAX е безароматен продукт, удобен и практичен, произведен в уникален цилиндричен алуминиев пулверизатор, който можете да отворите и ароматизирате с вашия любим парфюм или да го ползвате всеки път като смесител на други продукти.

PHEROMAX за мъже изключително ясно и безапелационно демонстрира себе си като продукт, който невероятно силно покачва нивата на истинските сексуални вибрации, които се пораждат във всяка една жена, докоснала се до неговата мощна поразяваща сила. В началото на въздействието му жените биват въвлечени в една атмосфера на бързо сприятеляване, разговорливост и видимо съгласие за сближаване, която много скоро преминава в състояние на еротична неустоимост, изпълваща я с необоздани сексуални тръпки и демонстративна похотливост.
Тоталното превъзходство на този коктейл за безпрецедентна мъжественост се дължи  на изключително точната му и специална селекция от видовете и количествата феромоните в нея, както и от агресивно високата им концентрация.

Реалната му ефективност са доказани недвусмислено в експеримент, проведен от независим журналистически екип на немската телевизия PRO7, като участниците в него са подбрани на случаен принцип. Излъчаването му по въпросната медия е възбудил небивал интерес не само към PHEROMAX, но и към продуктите с феромони като цяло. Продължението...няколко милиона доволни и усмихнати мъже по всички краища на света. Всеки от вас прави сам своя избор за мястото си и от коя страна да се нареди. 
Невероятно добре се комбинира за още по – сериозен успех с LIQUID TRUST, в следствие увеличаване на въздействието на всичките съставки, като е възможно да се приложат по отделно по 1 от препоръчителните дози на различни, но в близост места. Двата продукта закупени в пакет, в момента се предлагат на промоционална цена /виж най - долу/.

Внимание: изключително концентриран и мощен продукт! Използване: 1 - 2 пръскания по кожата около врата или китките, след предварителна обработка на същите зони с вашия любим аромат или се допуска смесване с него от 20 до 25 мл., но не повече. Има продължителност на въздействие 5 – 6 часа. Приложен върху дрехите е с по – слабо моментно въздействие, но качествата му се запазват до няколко дни. Да не се предозира!
Сега е моментът да вземете решение, великите решения идват в главата на човек толкова рядко , че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, ще го запомните за цял живот. 

PHEROMAX – вашият естествен преносител на възбуда!Поръчай Pheromax още днес
и ще получиш моя ПОДАРЪК – съкрушителния и разбиващ "КУРС ЗА СВАЛЯЧИ".  

ВНИМАНИЕ: Това е РЕАЛЕН ПОДАРЪК ! Полага се само при поръчка на целия продукт от 14 мл. и не важи за тестерите. Продажната цена на ПЪРВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА СВАЛЯЧИ е 155 лв. и може да се закупи свободно в електронен вид, без да има свързаност с някой от продуктите.

Безароматен продукт с чистота на феромоните – 98%

Количество: 14 мл. в бутилка с пулверизатор, в уникален цилиндричен алуминиев корпус/ прибл. 280 пръскания /

Видове феромони в продукта : Androstadienone - 2 мг. , Androstenone – 1,2мг. , Androstenol – 1,8 мг.

Общо количество феромони в продукта: 5 мг.

Средно количество на феромоните в продукта: 0,36 мг/мл.

Вече и под формата на тестер - 1 мл. - 19.90 лв. / 2 мл. - 29.90 лв.

!ПРОМОЦИЯ до 28.02.2010 г. ! - 1 мл. - 15 лв. / 2 мл. - 22 лв. / ограничени количества /

/Забележка: Ако желаете тестер, направете стандартна поръчка на продукта от 125лв., а при обаждането на оператора за нейното потвърждаване, ще бъде доуточнено количеството му в мл./

Промоция:

купи Pheromax и Liquid Trust заедно и ще получиш отстъпка!

 

 


Мъжки феромон Pheromax на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 125.00 BGN

Потребителски мнения за Мъжки феромон Pheromax

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Pheromax Мъжки феромон феромони
Още снимки на Мъжки феромон Pheromax
Мъжки феромон PheromaxМъжки феромон Pheromax
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на понеделник 01 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Мъжки феромон Pheromax
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 34.230.9.187 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.183 s with 323 queries