Мъжки феромон NPA в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Мъжки феромон NPA

цена 90.00 лева
Мъжки феромон  NPA
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Мъжки феромон NPA":

NPA - New Pheromone Additive for men.
Новата обновена и дългоочаквана феромонална добавка за парфюми вече е произведена и с удоволствие я представям тук на вашето внимание.
Този продукт, e същият като спрея, предлага се от производителя в две специални разработени формули - за мъже и за жени, и е замислен като добавка към вашия любим одеколон, парфюм или афтършейф. Това е силен неароматизиран концентрат, произведен и бутилиран за удобство в уникално измислена бутилка с пипетка.
В лаболаторията - производител са посветили години в разработката и синтеза на този изключително мощен и пречистен феромонален коктейл, като чрез собствена високо - технологична производстствена система са успели да модифицират и усъвършенстват неговите съставки във вид, който го превръща в уникален любовен елексир. И двете му нови формули / за мъже и за жени / притежават от 5 до 20 пъти, по - мощни концентрации, влияещи много по - бързо и ефективно върху ВНО, спрямо други подобни феромонни адитиви / добавки за парфюми /.
Този максимално усилен и бързодействащ върху двата пола атрактант се превръща в изключително мощно феромонно - поразяващо оръжие, но само след правилното му смесване и използване.

Напътствия за смесване на NPA:
Всяка бутилка от 10 мл. съдържа между 80 и 90 капки, 8 - 9 капки се равняват на 1 милилитър. 
Докато производителят допуска смесването на цялото съдържание от 10 мл. да стане с парфюми до 30 мл., моите практически наблюдения и съвети са те да бъдат до 20 мл. за по - бързо и сигурно постигане на желания ефект. Количества от 25 мл. нагоре, силно ще разредят остатъчната концентрация в новата микстура до нива почти недоловими от човешкия ВНО , т.е те вече няма да могат да играят ролята на истински и действащи полови атрактанти. Ако искате да превърнете по - голямо количество от вашия любим парфюм в мощен любовен и сексуален елексир , с който да превърнете досегашните си креватни постижения в рекорди, то тогава добавете допълнителното количество чрез капкомера или цяло шишенце от NPA по горе описаната схема.
Крайният резултат - получавате един уникален продукт, чрез който винаги ще ухаете на вашите любими аромати, като зад тях стоят нашите достатъчно мощни с гарантирани концентрации - феромони, за разлика от ' готовите ' все още предлагани т.нар.парфюми с феромони, с незнайни съмнителни миризми и безлични следи от феромони, невлияещи ефективно върху ВНО.

Напътствия за ползване:
Готовият и приготвен микс се прилага чрез 3 до 5 впръсквания или намазвания /в зависимо от силата на ефекта, който търсите/, не повече на препоръчителните за това места или чрез директно втриване с пръст на 1 до 2 капки от концентрата, но след достатъчно добро предварително третиране на зоната с вашия ароматен продукт, поради голямата си концентрация и характерен мирис.

Една година гаранция.


Мъжки феромон NPA на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 90.00 BGN

Потребителски мнения за Мъжки феромон NPA

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Мъжки феромон NPA феромони
Още снимки на Мъжки феромон NPA
Мъжки феромон  NPA
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на неделя 28 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Мъжки феромон NPA
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.215.182.81 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.096 s with 323 queries