Мъжки феромон Nexus в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Мъжки феромон Nexus

цена 125.00 лева
Мъжки феромон Nexus
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо.

Описание на продукта "Мъжки феромон Nexus":

NEXUS Pheromones™ е вашият входен билет към сцената на ”отличниците“. И като преминете по  ще разберете, че не само всички врати по него са били предварително отворени за вас, но и други неща ви очакват, с нетърпение!
И NEXUS Pheromones™ е категоризиран като един от безпорният лидери, нарежда се между най – концентрираните марки продукти, произвеждани от 100% човешки феромони. За да бъда откровен, този продукт е толкова мощен, че направо не е честно. Но вие заслужавате такова предимство, като се възползвате от тези му качества. Чрез него преоткриете вашето най – ново оръжие, това с което ще привличате като магнит жените около себе си и ще добиете най – съвременния и модерен метод известен днес, чрез който се застраховате за вашия “ УСПЕХ НА СЪБЛАЗНЯВАНЕ “.
NEXUS Pheromones™ доставя необходимите за всички мъже летливи химио – хормонални елементи, наречени феромони, които ви позволяват с изключителна изкустност, изтънченост, неуловимост и финес, и освен това безпогрешно, да подсилят многократно и излъчат вашата мъжественост и сила. Чрез тях ще грабвате вниманието на жените изключително лесно, всеки път, когато ги приближите ще минавате “ под радарите “ на тяхната защита без никакви притеснения и усилия.
Тази, възбуждаща към вас интереса, революционна формула е резултат от няколко годишна научноизследователска дейност, лаболаторни разработки и експерименти и в действителност е от най – новите постижения в областта на сексуалното привличане и невербалните комуникации . Всички тези научни факти не биха имали пред никого някаква стойност, докато вие сами не държите в собствените си ръце тази безценна формула, даваща ви винаги много повече сила, власт и авторитет в контрола ви над жените. 
Внимание: Бъдете готови! Ефектът на привличане започва незабавно – като досегашните ви успехи сред жените, както и доверието им към вас, многократно ще нараснат и надминат дори и най – дръзките ви амбиции. Вашата увереност и смелост напълно ще бъдат оправдани от вниманието, което сте отделили на тази “ най – високо ниво “ химия за привличане на противоположния пол.
Резултатът? Добре, нека само да предположим за момент.....
Да предположим , че вие можете да изпитвате повече сила и контрол над всички жени ! Да предположим , че вие можете да прелъстите всяка пожелана от вас , всеки път когато си поискате , навсякъде където си поискате, толкова пъти колкото си поискате , винаги когато сте на кеф . Сега вече “ вие го можете “ - с NEXUS Pheromones™ всичко се случва незабавно, инстиктивно, по естествен начин и разбира се без нейното знание, с изключение на това, че тя знае, че иска да ви притежава на всяка цена. Той ще поражда в нея фантастично , непреодолимо, завладяващо и покоряващо въздействие всеки път, когато е в неговия обхват, а вие със завишено самочувствие ще се хвалите, че тези редове тук са представлявали най – важните новини, които сте чели през последните няколко години.
Научно откритие.., няколко годишна продължителност на разработване на формулата му.,многократно преминал пробните тестове в реалния живот... , един от най – концентрираните марки продукт, произвеждан от 100% човешки феромони, толкова ефективен, че направо не е честно, чрез който се застраховате за вашия “ УСПЕХ НА СЪБЛАЗНЯВАНЕ “ – това е NEXUS Pheromones. 

Авторитетното американско електронно издание - American Chronicle помества на своите страници статия, в която подробно се описва високата му ефективност и въздействие върху жените.

Напътствия за ползване: 
Внимание: изключително концентриран и мощен, ароматизиран продукт! Да се използва с 2 до 3 пръскания по кожата около врата или китките. Обикновено се посочва продължителност на въздействие 8 – 10 часа, но моята препоръка за оптимална ефективност е 6 - 8 часа,  а приложен върху дрехите, е с по – слабо моментно въздействие, като качествата му се запазват до няколко дни. Да не се предозирва!
Сега е моментът да вземете своето велико решение, защото великите решения идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, че ще го запомните за цял живот.

Поръчай Nexus още днес и ще получиш моя ПОДАРЪК –съкрушителния и разбиващ "КУРС ЗА СВАЛЯЧИ "

ВНИМАНИЕ: Това е РЕАЛЕН ПОДАРЪК !Полага се само при поръчка на целия продукт от 30 мл. и не важи за тестерите. Продажната цена на ПЪРВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА СВАЛЯЧИ е 155 лв. и може да се закупи свободно в електронен вид, без да има свързаност с някой от продуктите.

Количество: 30мл. в бутилка – спрей  
Видове феромони в продукта: Аndrostenone, Alpha - Androstenol, Androsterone, Beta - Androstenol
Общо количество на феромоните в продукта - 20 мг.
Средно количество на феромони в продукта: 0,67 мг/мл.


Мъжки феромон Nexus на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 125.00 BGN

Потребителски мнения за Мъжки феромон Nexus

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: феромон феромони Nexus Мъжки
Още снимки на Мъжки феромон Nexus
Мъжки феромон Nexus
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на неделя 28 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Мъжки феромон Nexus
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.238.72.122 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2022. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.112 s with 323 queries