Мъжки феромон Icebreaker в онлайн магазин за Мъжки феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Мъжки феромони »

Мъжки феромон Icebreaker

цена 115.00 лева
Мъжки феромон Icebreaker
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо.

Описание на продукта "Мъжки феромон Icebreaker":


Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше.
Как мислите, когато се приближите до желаната от вас жена и скоропостижно... тя се метне на врата ви?
След това неусетно, напълно спокойна и отпусната във вашата компания, потопена в ароматната ви аура на сексапил, еротично привличане и доверие, разбира се, по абсолютно необясними за нея причини. 
Какво ще кажете, ако всичко това се случва пред изумените погледи на вашите познати и приятели, на които нищо друго не им остава, освен да ви гледат със завист и недоумение, докато официално изразяват възхищението си за вашия пореден бърз удар.
Отговорът ви е тук. 
Разберете как Icebreaker може да ви помогне да подсилите вашия късмет с жените, как чрез най – новите технологии при феромоните получавате възможността за кратко време да подобрите вашия сексуален живот.
Формулата на " Ледоразбивача " е комбинация от 8 социални и сексуални феромона, включително Oxitocin Analog, който тук е със удължено действие. 
Androstenone - смекчава и подобрява възприемането на мъжкото надмощие. Поражда сексуална възбуда у жените. Може да провокира агресия в някои околни мъже, но това му качество тук е силно притъпено. 
Androstanone – смекчава потенциално силното въздействие на андростаните и мощно подсилва социалните ефекти. Предразполага жените към сексуално освободени комуникации. 
Androsterone - подсилва характеристиките на Androstenone . Допринася за повишаване на чувството за доверие, в потенциалните партньори. Липсва агресивният доминантен профил за надмощие, характерен за Androstenone.
Androstenol (α & β) - социален феромон, предизвикващ силноуспокояващо въздействие и намаляващ задръжките. Когато е в комбинация с определени феромони, поражда сексуални стимули и предизвикателства. 
Dehydroisoandrosterone – андрогенен феромон, който има слаб самостоятелен ефект. Присъствието му в компанията на определени феромони спомага за допълнително подчертаване на характера на всеки един от тях. Служи като фиксатор за смекчаване на характерния им мирис и спомага за по – бавното им и продължително освобождаване във въздуха. 
Epoxyestratrienol – нов и патентован феромон. Структурата му се базира на модифицираното химическо съединение - 16, 17 epoxies – estratrien, което специално е било разработено и се използва за облекчаване на повишената женска чувствителност и раздразнителност по врема на овулация. Демонстрира силен ефект. 
Tetrahydrodeoxycorticosterone - нов и патентован феромон. Модифициран кортикостероид, лишен от органичен кортикостероидален и ендокринологичен ефект. Демонстрира извънредно мощна сила и въздействие. Упражнява влияние върху всички феромони, удължава ефекта на действието с няколко часа.
Oxytocin Analog - модифициран пептид, на основата на Oxytocin. Демонстрира приблизително 60, 000 % по - голям ефект в сравнение с Окситоцин, предизвикващ чувства на доверие и дълбока връзка. И двете съединения имат тежки молекули, чиято тежест надхвърля 1 000 гр./мол. Следователно - минималните количества от изпаренията на Окситоцин имат незначителен ефект. Като се използва далеч по - мощният му аналог, минималните изпарения във въздуха предизвикват значителен феромонален резултат. 

Моментът е назрял, великите решения идват в главата на човек рядко, че никак не е трудно да се запомнят.Това решение, ще го помните цял живот. Поръчай Icebreaker днес и ще получиш ПОДАРЪК –съкрушителния и разбиващ "КУРС ЗА СВАЛЯЧИ ".

ВНИМАНИЕ: Това е ПОДАРЪК!Полага се при поръчка на целия продукт от 30 мл. и не важи за тестерите. Продажната цена на ПЪРВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ЗА СВАЛЯЧИ е 155 лв. и може да се закупи свободно в електронен вид, без да има свързаност с някой от продуктите.
Количество: 30 мл. в бутилка с пулверизатор.
Видове феромони в продукта: Androstenone, Androsterone, Androstenol (α & β), Oxytocin Analog, Epoxyestratrienol, Dehydroisoandrosterone, Tetrahydrodeoxycorticosterone

Количество феромони в продукта: 15 мг.
Количество на феромоните в продукта: 0,5 мг/мл


Мъжки феромон Icebreaker на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 115.00 BGN

Потребителски мнения за Мъжки феромон Icebreaker

Производител на Мъжки феромони: Bulgaria

Категория: Мъжки феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Мъжки феромони феромон Icebreaker
Още снимки на Мъжки феромон Icebreaker
Мъжки феромон Icebreaker
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на понеделник 01 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Мъжки феромон Icebreaker
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.238.180.255 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2022. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.068 s with 323 queries