Женски феромон Primal Instinct в онлайн магазин за Дамски феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Дамски феромони »

Женски феромон Primal Instinct

цена 110.00 лева
Женски феромон Primal Instinct
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Женски феромон Primal Instinct":

Дамски феромон.Женски феромони.

Първичен инстинкт винаги е бил специален продукт, събрал цялата мощ и потентност на едни от най - ефективните познати феромони. На много места /електр. световна преса/ можете да откриете информация, характеризирайки го каго “най – мощния“ познат феромонален продукт. Тази негова оценка  е напълно заслужена,   имайки впредевид крайната ефективност на основните феромони и тяхната, висока концентрация. Primal Instinct е водещ продукт от “ най – старата генерация “ атрактанти, като се е задържал в челните места по продажби и въздействие.
“ Първичен инстинкт “ за жени е концентрирал в себе си най – доброто, което може да се очаква, когато са на едно място силата на “ударните“ феромони Аndrostenol и Copulin. Мощното им въздействие поразява всеки мъж, който “ има късмета “ да попадне в капана му. Андростенол – ът представлява секс хормон, който разтапя леда най - вече в процеса при създаване на нова връзка, като създава дружелюбно впечатление, докосва се повече до емпатията и романтичните чувства и допринася за засилване на приказливостта и приятелското отношение от страна на мъжете. Въздействието му демонстрира и силен социално - отпускащ ефект, намалява задръжките, създава условия за по – лесна достъпност до мъжа, като повишава и сексуалната ви атрактивност.
След като вече сте допуснати в личното му пространство, време е да влезе и “ тежката кавалерия “ – Копулин – ът. Секретираният във вагината заедно с натуралните лубриканти при готовност за секс феромон, винаги има ключова роля за моща на общата феромонална аура. Силното му “ поразяващо действие “ основно се изразява чрез повишаване нивата на тестостерона в мъжете с до 150% , като ги прави изключително подвластни на жената, която ги употребява. Мъжката физиология се променя с овулационния мирис и мъжете стават по - внимателни, изостря се селективното им внимание за еротични стимули, повишават си оценката за привлекателност към жената, възприемат  я неустоимо по - атрактивна, по - сексапилна и желана. Copulin - ите буквално '' побъркват “ мъжките възприятия, при извършване на първичния '' оглед '' на женската, точно тогава, когато той обмисля и преценява това какво му харесва или не в нея.
Остротата на съблазняване, изкушение и привлекателност, съответваща на този микс, го превръщат в супер мощен сексуален магнит и напълно заслужено получава високи клиентски адмирации.
Напътствия за смесване на Primal Instinct:
 Всяка бутилка от 10мл. съдържа 80 до 90 капки, 8 - 9 капки се равняват на 1 милилитър. Силната му концентрация допуска  разреждане с парфюми от 15 до 20мг., но не повече. Ако искате да превърнете по - голямо количество от вашия любим парфюм в мощен любовен и сексуален елексир, то тогава добавете допълнително количество чрез капкомера или цяло шишенце от Primal Instinct по гореописаната схема.
Крайният резултат - получавате един уникален продукт, чрез който винаги ще ухаете на вашите любими аромати, като зад тях стоят нашите достатъчно мощни  - феромони, за разлика от '' онези готовите '' все още предлагани т.нар. '' парфюми с феромони '' с незнайни съмнителни миризми и безлични следи от такива.

Напътствия за ползване:
“ Изчистен “ от характерните за феромоните миризми, Primal Instinct за жени се използва чрез директно втриване с пръст на 2 до 3 капки от концентрата, но след предварително третиране на зоната с вашия ароматен продукт поради голямата си концентрация или готовият и приготвен от вас микс да се прилага чрез 3 до 5 впръсквания / в зависимост от силата на ефекта, който търсите. Поради факта, че оригиналният продукт е създаден на маслена основа , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗКЛАТЕТЕ МНОГО ДОБРЕ вашата парфюмна микстура , за да стане напълно хомогенна / еднородна / преди всяко пръскане , в противен случай феромонната смес остава на повърхността в шишето ви , и вие ще си нанесете само чист парфюм . Друго, имайки впредвид за продуктите на маслена основа е, че тяхната ефективност на въздействие леко намалява при по - високи температури /над 45°С/ и по - ниска влажност на въздуха.

Да не се предозира!

Сега е моментът да вземете велико решение, защото великите решения идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, че ще го запомните за цял живот.

Неароматизиран продукт.
Количество: 10мл. в бутилка с вградена с пипетка
Феромони в продукта: Аndrostenol - 11 мг. , Copulin – 3.9 мг.
Общо количество феромони в продукта: 14.9мг.
Средно количество на феромони в продукта: 1.5 мг/мл.Една година гаранция.


Женски феромон Primal Instinct на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 110.00 BGN

Потребителски мнения за Женски феромон Primal Instinct

Производител на Дамски феромони: Bulgaria

Категория: Дамски феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на сряда 03 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Женски феромон Primal Instinct
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.235.74.184 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.096 s with 323 queries