Изработка на онлайн магазини в онлайн магазин за Изработка онлайн магазини на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Промоции, отстъпки » Изработка онлайн магазини »

Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини
средна оценка5.00от общо4гласа

Онлайн магазина временно не работи - сайта се продава. Моля, не звънете, не можете да си купите нищо освен няколко вида резервни части за шейни.

Описание на продукта "Изработка на онлайн магазини":

Изработка на онлайн магазин от фирма в София

Ежедневното нарастване на онлайн търговията и развитието на директните продажби в Интернет са достатъчни предпоставки все повече хора да искат да започнат нов бизнес чрез онлайн магазин за продажба на продукти или услуги. Какво обаче представлява един онлайн магазин или сайт за продажби?

Онлайн магазинът е вид уеб сайт, чиято основна цел е да представя продукти, услуги и други, с цел директни продажби, от които разбира се, се печелят пари. Това е с други думи продуктов каталог, който е разработен и оптимизиран за онлайн търговия и продажби, чрез добавянето на допълнителни функции. В своя онлайн магазин всеки може да продава както реални продукти, така и услуги, файлове или дигитални продукти, като вашият сайт дори би могъл да работи и автоматично, без вашата намеса, стига да е изработен така, че след еднократна настройка, да може да работи самостоятелно.

За да започнете да печелите, се нуждаете от изработка на онлайн магазин от фирма в София. Има много фирми които правят такива сайтове, но ако поръчате такъв от фирма "3Д Уеб Дизайн" ЕООД ще имате уникални предимства, които ще получите. Едно от най-важните неща за вас като собственици на онлайн магазин, за да си нямате неприятности, е това дали вашият сайт ще бъде изработен, съгласно изискванията на GDPR и ОРЗД - Европейски регламент за защита на личните данни. Избирайки фирма 3D Уеб Дизайн за изработката на онлайн магазин в София, можете да бъдете сигурни в това, както и в прозрачното създаване на вашия онлайн магазин, без никакви скрити разходи по-късно, както и допълнителни такси. Огромно предимство за вас е, че можете да добавяте колкото поискате продукти, категории и подкатегории без ограничения, а освен това имате право и на бърз и евтин ъпгрейд на системата когато пожелаете, защото 3D Уеб Дизайн разполага с над 750 готови модула за всеки вид магазин.

Други предимства да изберете изработката на онлайн магазин от тази фирма в София е, че за разлика от други оферти на българския пазар, 3DWebDesign.org не ви изработва екомерс система за онлайн магазин, за която в последствие да плащате безумно скъпи плъгини, а напротив - повечето допълнителни модули за платформата са безплатни, а платените са обикновено на цени от 30 до 60 лева.

Имайте предвид, че вашия сайт може да бъде многоезичен, на колкото езика пожелаете, освен това имате всякакви възможности чрез административния си панел, на които ще бъдете обучени безплатно след създаването на вашия онлайн магазин от 3D Уеб Дизайн. Относно разплащането във вашия сайт, то може да става по банков път и с всички видове кредитни карти, освен това имате възможност и за разплащане през Epay.bg и Easypay.bg, както и PayPal + оше над 45 други безплатно включени разплащателни системи. Бъдете сигурни, че магазинът ви ще се изработва от експерти в сферата, които вече са изработили над 540 онлайн магазина, направени с най-различни платформи, така че можете да им се доверите на 100%.

С поръчката на "Онлайн магазин Максимум" от 3D Уеб Дизайн вие ще получите магазин с уникален дизайн и наистина много екстри на цени стартиращи от 550 лева и ценообразуване според необходимите за вас функции и сложността на дизайна. Този тип сайтове са подходящи за изграждане на средно големи и големи онлайн магазини, като е гарантирано, че продават много и се класират високо в Гугъл с лекота.

Трябва да се знае, че останалите български фирми, предлагащи сайтове със същите възможности и качество са с около 50% по-висока цена от тази на 3Д Уеб Дизайн. Другото голямо предимство за вас е, че онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн нямат цена за поддръжка и не им е необходима такава. След изработката, вие получавате безплатно обучение и сами можете да променяте всичко по сайта си през админ панела му. Единствените ви разходи остават хостинга и домейна на сайта ви, без които той няма как да функционира.

Фирма 3D Уеб Дизайн ще ви съдейства и за SEO оптимизацията на вашия онлайн магазин, защото тя е изключително важна за вашите бъдещи продажби. Бъдете сигурни, че ако сайтът ви не е класиран добре, той никога няма да ви носи пари. Така че е повече от задължително да помислите за публикуване на публикации в други сайтове с линк към вашия сайт, така наречения линк билдинг, за да получите интерес към своите продукти или услуги, а от там и повече клиенти. Най-просто казано вашия онлайн магазин трябва да отговаря на определни правила за качество - правилна структура, качествено съдържание и линкове, за да се класира на високо място в търсачката, а вие да печелите добре.

Поръчайте изработката на онлайн магазин в София от фирма 3D Уеб Дизайн, като се свържете с екипа им на посочения телефон за контакт: 0898 615 736.


Изработка на онлайн магазини на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 0.00 BGN

Потребителски мнения за Изработка на онлайн магазини

Производител на Изработка онлайн магазини: Web Design

Категория: Изработка онлайн магазини

Търсене в сайта за: Изработка онлайн магазини на
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на четвъртък 04 февруари, 2010.
Мнения и Ревюта за Изработка на онлайн магазини
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 34.230.9.187 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Current Parse Time: 0.107 s with 323 queries