gsm аларма в онлайн магазин за Подслушватели с два режима на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Подслушватели » Подслушватели с два режима »

gsm аларма

цена 150.00 лева
gsm аларма
 Продукта е наличен 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "gsm аларма":

СУПЕР GSM БРЪМБЪР 5 в 1

МИНИ ПОДСЛУШВАТЕЛ със SIM карта на 5 режима, по- малки от кибрит. Това е технология от най- ново поколение, която е внедрена във водещи държавни полицейски служби в света в процеса на събиране на информация чрез СРС. Разликата между този модел и останалите е, че притежава общо 5 функции. 

АКТИВИРАНЕ
Поставете SIM картата в слота, превключете копчето на "ON" и след 30 сек. подслушвателя е готов за употреба в режим ДИРЕКТНО СЛУШАНЕ.
Първоначалното зареждане на батерията трябва да бъде с продължителност 3-4 ч.


ФУНКЦИИ НА СУПЕР GSM БРЪМБЪР 5 в 1

1. ДИРЕКТНО СЛУШАНЕ
Позвънявате на номера в бръмбъра и той веднага отваря линията и вие започвате да слушате всичко, което се чува около него.

2. ГЛАСОВО АКТИВИРАНЕ ЧРЕЗ SMS
Чрез SMS команди активирате и деактивирате тази функция. Когато микрофона улови звук със сила около 60 db /един нормален човешки разговор/, бръмбъра ви позвънява обратно и вие след като приемете разговора, започвате да слушате всичко, което се чува около него.

3. АВТОМАТИЧНО НАБИРАНЕ
Чрез SMS команди задавате времеви интервали при които бръмбъра да ви позвънява /напр. да ви позвънява на всеки 10 мин./, и вие след като приемете разговора, започвате да слушате всичко, което се чува около него.

4. ОТГОВОР ПРИ ВИБРАЦИЯ
Чрез SMS команди активирате и деактивирате тази функция. Когато вградения в бръмбъра сензор улови вибрация, веднага реагира с позвъняване към вас и вие след като приемете разговора, започвате да слушате всичко, което се чува около него.

5. ПРОВЕРКА СЪСТОЯНИЕТО НА БАТЕРИЯТА
Чрез SMS команда изисквате и получавате информация за наличния капацитет на батерията.

С него лесно можете да подслушате всеки разговор само чрез набирането на един номер, независимо къде в света се намирате. В устройството се поставя обикновена SIM карта за GSM /желателно в група за безплатни разговори/, на която предварително трябва да деактивирате PIN кода и гласовата поща. След това оставяте устройството там, където желаете и винаги, когато искате да чуете какво се говори в помещението /в радиус 10 метра/, настроен на основен режим, просто набирате номера на картата и устройството отваря линията автоматично, без по никакъв начин присъстващите в помещението да разберат, че ги слушате.

Независимо размера си този подслушвател,  работи дълго време /2-3часа / само с едно зареждане на батерията. В режим на готовност около 5-8 дни. Съвместим е с карти на MTel , Globul и Vivatel и GSM мрежи 850/900/1800 или 1900 MHz. С Li-ion батерия и зарядно в комплекта, като може да се зарежда директно от USB.

Подслушвателя и адапторът му могат да се разглобят /без пластмасовите им капачета/ за по-голяма компактност и свързани чрез спойки да се вградят във всеки един електроуред с 220 V захранване. След като е обезпечено енергийно и вече е независимо от батерията, продължителността на употребата му зависи единствено от това да заплащате своевременно месечната такса на оператора ви.

Благодарение на малките си размери и голямата си ефективност, приложението му практически е неограничено за денонощна масова употреба и всеки може да го използва изцяло по собствена преценка и възникнали нужди за проверка на лоялност.
 
 Някои от честите причини, и големия интерес, за закупуване на този "уред за спокойствие":
- ще проверите в детайли отдавна витаещите и спиращи дъха ви съмнения за изневери и аморални сърдечно-емоционални отклонения на половинката ви или "съвсем случайно" можете да попаднете на тях, ако предприемате и провеждате регулярни превантивни мероприятия за проверка на вярността й;
- ще разкриете своевременно извършителя на финансови или материални злоупотреби във вашия офис, склад, производствен цех или заведение;
- нелоялност в отношенията и опити за измама от страна на колеги, бизнес съдружници или партньори;
- да разберете още в началния им стадий дали децата ви се занимават с престъпни незаконни дейности, наркотици или са склонявани към проституция от педофили или сутеньори;
- да тествате "истинското приятелство" и отношението им към вас на всички колеги, познати, съседи, клиенти или хора, с които предстои да имате някакви взаимоотношения.
- ще можете много по-бързо да идентифицирате и уличите човека, посегнал на вашето домашно или фирмено имущество.

Мултифункционален HI-TEK лайф стайл аксесоар, за лична употреба през всяка част на денонощието, както и уникален като идея за изключително различен подарък за всякакъв повод. По този начин вие не подарявате просто само един подарък, а с него и по-ценните- сигурност, спокойствие и конфорт на получателя му и неговите близки хора.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

GSM ПОДСЛУШВАТЕЛ- 1 бр.

ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР от 220V на 5.0 V / 500 mA- 1 бр.

КАБЕЛ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА- 1 бр.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАННИ:

-Работна температура: - 10°С + 65°С

-Влажност на въздуха: макс . до 85%RH

-Размери: 48 x 41 x 13 мм.


gsm аларма на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 150.00 BGN

Потребителски мнения за gsm аларма

Производител на Подслушватели с два режима: Bulgaria

Категория: Подслушватели с два режима

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: аларма gsm режима два Подслушватели
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на сряда 20 юли, 2011.
Мнения и Ревюта за gsm аларма
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.233.239.102 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.084 s with 323 queries