Дамски феромони NPA в онлайн магазин за Дамски феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Дамски феромони »

Дамски феромони NPA

цена 90.00 лева
Дамски феромони NPA
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Дамски феромони NPA":

Женските феромони.NPA - New Pheromone Additive for woman.
Новата напълно обновена и дългоочаквана феромонална добавка за парфюми вече е произведена и с удоволствие я представям тук на вашето внимание.
Този продукт, който е същиат като спрея, се предлага от производителя в две специални научно разработени формули - за мъже и за жени, и е замислен да се ползва като добавка към вашия любим парфюм или тоалетна вода. Това е неароматизиран концентрат, произведен и бутилиран за удобство в уникална бутилка с пипетка.
В лаболаторията производител са посветили две години в разработката и синтеза на този изключително мощен и пречистен феромонален продукт, като чрез собствена високо - технологична производстствена система са успели да модифицират и усъвършенстват неговите съставки във вид, който го превръща в уникален любовен елексир. И двете нови формули / за мъже и за жени / притежават от 5 до 20 пъти по - мощни концентрации, влияещи много по - бързо и ефективно върху ВНО, спрямо други подобни феромонни адитиви /добавки към парфюми/.
Този максимално бързодействащ върху двата пола атрактант се превръща в изключително мощно - поразяващо оръжие, но само след правилното му смесване и използване.

Напътствия за смесване на NPA:

Бутилката от 10 мл. съдържа от 80 и 90 капки, 8 - 9 капки и те се равняват на 1 милилитър. 
Производителят допуска смесването на цялото съдържание от 10 мл. да стане с парфюми до 30 мл., моите практически наблюдения са те да бъдат до 20 мл. за бързо и сигурно постигане на желания ефект. Количества от 25 мл. нагоре силно ще разредят остатъчната концентрация в новата микстура до нива почти недоловими от човешкия ВНО, т.е няма да могат да играят ролята на истински и действащи полови атрактанти. Ако искате да превърнете по - голямо количество от вашия любим парфюм в мощен любовен и сексуален елексир, с който да превърнете досегашните си креватни постижения в рекорди, то тогава добавете допълнително количество чрез капкомера или цяло шишенце от NPA по гореописаната схема.
Крайният резултат - получавате продукт, който винаги ще ухае на вашите любими аромати, зад тях стоят нашите достатъчно мощни, с гарантирани концентрации - феромони, за разлика от '' онези готовите. 
Напътствия за ползване:

Приготвен микс се прилага чрез 3 до 5 впръсквания или намазвания / в зависимост от силата на ефекта, който търсите,  но не повече, по препоръчителните за това места или чрез директно втриване с пръст на 1 до 2 капки от концентрата. Апликирането на чистата му / неразредена / форма да се извършва само след достатъчно добро предварително третиране на зоната с вашия ароматен продукт, поради голямата си концентрация и характерен мирис.
Тази формула е двойно модифицирана в лаболаторията производител, като към основната и съставка Androstenone са добавени две фирмени добавки – фиксатори, за постигане на максимална ефективност като феромонална добавка за жени.

Неароматизиран продукт
Количество: 10 мл. в бутилка с вградена с пипетка
Видове феромони в продукта: Androstenone - 4.8 мг. 
Общо количество феромони в продукта: 4.8 мг. 
Средно количество на феромоните в продукта: 0.48 мг./мл.


Дамски феромони NPA на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 90.00 BGN

Потребителски мнения за Дамски феромони NPA

Производител на Дамски феромони: Bulgaria

Категория: Дамски феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: феромони NPA Дамски
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на четвъртък 04 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Дамски феромони NPA
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.235.30.155 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.066 s with 323 queries