Дамски феромон Liquid Trust в онлайн магазин за Дамски феромони на ниски цени и на едро

English
ВелосипедиНови продуктиПромоцииМоят акаунтМоята кошницаКонтакти
  МагазинВелосипеди.com » Онлайн магазин » Феромони » Дамски феромони »

Дамски феромон Liquid Trust

цена 115.00 лева
Дамски феромон Liquid Trust
 Продукта е изчерпан 

Онлайн магазина временно не работи!

Описание на продукта "Дамски феромон Liquid Trust":

Отдайте се на мощната силата на LIQUID TRUST и изградете бързо връзки и отношения, които никога по - рано не са били възможни! Това се случва само с 3 елементарни стъпки: Количество : 7,5 мл. в бутилка - спрейКоличество : 7,5 мл. в бутилка - спрей
Видове феромони в продукта : Oxytocin - 7,5 мл.

Видове феромони в продукта : Oxytocin - 7,5 мл.

1. Използвайте LIQUID TRUST преди всички бизнес или лични срещи, ежедневни социални контакти,  навсякъде и по всяко време, когато ви предстои да спечелите нечие доверие във връзка.
2. Всеки, с когото се срещнете, веднага и несъзнателно ще бъде повлиян от чистия човешки Oxytocin, който вие носите.
3. Без да осъзнават защо, в хората близко до вас ще се изгради силно чувство на доверие и вяра. Те няма да могат да си го обяснят, но вие ще сте на ясно, че LIQUID TRUST е направил тази магия.
Експерти потвърждават, че Oxytocin - ът силно стимулира нашето социални поведения: той провокира у хората чувство на смелост и безстрашие, премахва естествената предпазливост и уплаха, когато попаднем в рискови или заплашителни за самите нас ситуации. Oxytocin - ът , наричан още '' хормон на любовта, ' може да направи поведението на хората по - смело. Засяга специфичната готовност на индивида за приемане на социални рискове, пораждащи се чрез междуличностни взаимодействия.
Формулата
За производството на LIQUID TRUST вече се използва патентованият Oxytocin Analog, по - мощен и с удължено действие , който представлява модифициран пептид , основан на Oxytocin - а. Показва приблизително 60,000% по - голям ефект в сравнение с Oxytocin, предизвикващ силни чувства на доверие и дълбока връзка.
Вие ще можете да сключите много повече сделки, доводите ви ще бъдат много по - убедителни във всички случаи, когато искате и целите да получите пълна изгода от всеки един ваш бизнес контакт, делови разговор или подписване на договор с потенциален клиент или партньор;
- хората около вас ще ви намират за по - привлекателен;
- всички ще се чувстват по - отпуснати и комуникативни във вашата компания;
- хората ще имат по - голямо желание да се допитват и вслушват във вашето мнение;
- можете да спечелите повече уважение и респект от всички около вас;
- вашият работодател ще започне да ви цени повече;
- ще бъдете много по - убедителни на всички интервюта за работа или при явяване на изпити - страхът и притеснението от провал ще изчезнат, като същевременно дори и да не сте добре подготвени или мотивирани, тези, от които сте зависими, ще демонстрират и изявят желание за съгласие и съпричастност с вас; 
- към участията си в спортни мероприятия или игри със състезателен характер вие ще пристъпите без никакви страх , уплаха или безпокойство , като в същия момент вашите противници или съдии ще бъдат респектирани от представянето ви;
- увеличавайки доверието си в другите, вие имате възможността по всяко време да получавате всяка една информация, която си пожелаете, от когото и да е било, по простата причина, че те ще виждат във вас човек, на когото могат да имат пълно доверие... и ще си казват всичко, което ви интересува. Дори за по - емоционалните хора може за кратко време да се превърнете като отдушник на душата им, засипващи ви с безкрайни приказки и самопризнания;
- високите му нива пораждат в партньора ви чувството и желанието да '' прости и забрави '' за ваши негативни постъпки, изневяра или предателство и благоприятства създаването на предпоставки за дълготрайна връзка.
Още много други успешни приложения могат да се посочат , но вие винаги сами можете да се досетите за тях , когато се отнасят до спечелване на по - голямо доверие .
Използвайки силата на невероятният Oxytocin , който се намира в предлаганият от нас LIQUID TRUST , вие спокойно можете да достигнете дори и до центъра на мозъка на друг човек .
В следствие на производството си във всеки човешки мозък , Oxytocin - ът действа като невротрансмитер , имащ ефект върху централната нервна система . Като биологичен химикал природата го е създала с цел да може да повлиява положително върху чувството за вяра и да намаля страха . Освен това влияе върху разликите как мъжете и жените възприемат и усещат или дори сънуват , как се предизвикват в тях сексуални желания и изборът на партньор , включително и чувството за влюбване .
Oxytocin - ът се произвежда в големи количества в мозъка на жената по време на масаж и секс . Той играе важна роля за оформянето на моногамна двойка с неиния сексуален партньор . В него се крие причината за желанието й '' да се гушка във вас '' или да бъде по - силно прегръщана и притискана към тялото ви , както и ускорява пътя към неиния оргазъм .
Вижте тук отзивите в световната преса за Oxytocin и LIQUID TRUST
LIQUIDTRUST е безароматен спрей, който е произведен, че да може да бъде използван абсолютно свободно и дискретно, доставящ максимална ефективност без никакви странични ефекти. Напълно съвместим с всички други продукти предлагани тук, и успоредното му използване, с който и да е от тях, гарантира много по - голяма ефективност и успеваемост на всеки един по отделно, поради ефекта на взаимодопълването.
Указания за ползване и дозировка
Нормалната доза е по едно впръскане на всяка страна на врата и по едно на всяка китка, като вследствие на жестикулирането ви се подържа една доста по - обемна аура около вас. При нужда за повлияване върху по - голяма група хора или аудитория се допускат и по - високи дози, дори до изпръскване на цял един флакон във въздуха, покриващ площ от 20 - 30 кв.м.. Максималната му ефиктивност на въздействие е от 1 до 2 часа, мисля напълно оптимален период за провеждане на преговори, договорки, презентации, търговски сделки или социален контакт, като влиянието му бавно намалява и приключва до 7 - 8 час. Не се наблюдават негативни ефекти вследствие на предозиране.

Количество : 7,5 мл. в бутилка - спрей
Видове феромони в продукта : Oxytocin - 7,5 мл.


Дамски феромон Liquid Trust на едро: За покупка на едро, свържете се с МагазинВелосипеди.com от тук.

Линк към продукта:

цена 115.00 BGN

Потребителски мнения за Дамски феромон Liquid Trust

Производител на Дамски феромони: Bulgaria

Категория: Дамски феромони

Цените в магазина са със 20% ДДС и без доставка! Проверете цената за доставка

Търсене в сайта за: Trust феромон Liquid феромони Дамски
Продукта е добавен в онлайн магазин магазинвелосипеди.com на четвъртък 04 март, 2010.
Мнения и Ревюта за Дамски феромон Liquid Trust
Още няма нито едно мнение за този продукт. Напиши мнение сега!
Вашия IP адрес: 3.209.10.183 ще бъде записан ако направите поръчка.

Copyright © МагазинВелосипеди.com 2009-2015-2016-2017. Всички права запазени!

Web Statistics
Current Parse Time: 0.069 s with 323 queries